Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušavat će i dalje

Dvaput je iz Španjolske odletio u Veliku Britaniju na prvi spoj: 'Nisu se ni pojavile'

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.08.2022.
u 12:30

Iako bi mnogi 'potonuli', odlučni se David vratio kući i isti se dan ponovno ulogirao na stranicu za traženje partnera, a ubrzo se počeo dopisivati s drugom ženom.

Nakon što je online upoznao djevojku koja mu se svidjela i zadnjih nekoliko mjeseci s njom svakodnevno telefonom razgovarao do ranojutarnjih sati, Britanac koji živi u Španjolskoj David Stevenson (32), imao je velike nade za njihov prvi pravi spoj. Zato mu, samo da je upozna, nije bilo teško prošli mjesec preletjeti 1300 kilometara od Španjolske do Velike Britanije, gdje se par dogovorio da se nađe, no ona se nije pojavila.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici – otkrit će vaš horoskopski znak

Ilustracija
1/15

Iako bi mnogi potonuli, odlučni se David vratio kući i isti se dan ponovno ulogirao na stranicu za traženje partnera, a ubrzo se počeo dopisivati s drugom ženom, također Britankom. Bez obzira na nedavno loše iskustvo nakon par tjedana odlučio je ponovno sjesti na avion i odletjeti na Otok.

Nažalost, opet mu nije bilo suđeno. Kad je sletio u zračnu luku u Bristolu, žena s kojom je dogovorio spoj otkazala je tvrdeći da je oboljela od COVID-19. Ipak, David joj, kaže, ne vjeruje. 

@david2stevenson Its time we upped our game, Dating 101 #firstdate #firstdates #single #love #relationships #over30 #fyp #foryou #adventure #longdistance #relationshipgoals #foryoupage ♬ An emotional and happy song (long) - bunka

Na snimci koju je objavio na TikTok-u mrzovoljni David sjedi u zračnoj luci u Bristolu i otkriva kako je ponovno izvisio.

– Još prije sam bio upoznao tu djevojku, prije nekih mjesec dana bili smo na par spojeva, ali onda sam morao u Španjolsku – ispričao je. 

– Teško je izlaziti na spojeve kad živiš u drugoj zemlji, ali ja sam spreman uložiti trud, no prestala mi se javljati na pozive – objasnio je pokisli David.

Prestala mu se, kaže, javljati i odgovarati na poruke čim je sletio na britansko tlo.

– Kakvo razočaranje. Uložiš sate i sate; od telefonskih poziva, poruka. I onda se ne pojave – požalio se dodavši kako dan ima samo 24 sata, a on je na obje tjednima trošio veći dio dana, svjestan da je u ranjivoj poziciji, no ne očekujući da će mu se ovo dogoditi.

Prisjećajući se drugog katastrofalnog spoja, David pripovijeda: – Ujutro sam joj poslao poruku da sam stigao na aerodrom u Barceloni. Nisam dobio odgovor, no ipak sam uskočio u avion.

@david2stevenson One day… . #dating #marrige #single #dating #love #relationships #fyp #foryou #foryoupage #ceo #lifestyle ♬ Anyone For You (Tiger Lily) (Acoustic) - George Ezra

– Kad sam izašao iz aviona, video koji sam snimio o ghostanju postao je viralan i mislim da ga je vidjela. Ubrzo mi je poslala poruku da ima COVID-19, da je potpuno pogrešan trenutak za spoj i da joj je jako žao. Nimalo joj ne vjerujem... – rekao je.

Ipak, nije sve izgubljeno jer je, nakon videa u kojima pokisli David priča kako je izvisio, počeo dobivati poruke slobodnih žena koje mu pišu da žele izaći s njim i da će se sigurno pojaviti, piše Mirror

– Otprilike dva sata nakon objave na TikToku javila mi se djevojka koja radi u baru u Exeteru i pozvala me sutra na tulum na kojem će biti puno slobodnih žena. Ne znam nikog tamo ali... zašto ne? – pohvalio se David  dodavši da je sad zatrpan porukama pa se još nada da će pronaći ljubav.

A tiktokeri, naravno, nestrpljivo čekaju da doznaju kako je prošao tulum i je li David dogovorio još koji spoj.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Komentara 5

DU
Deleted user
14:48 01.08.2022.

Lik je teški naivac koji vjeruje u aplikacije za upoznavanje, ljubav na daljinu i sl. sr... Pa bar su Španjolke poznate kao lijepe žene i da ne može upoznati i izaći van s nijednom u mjestu gdje živi je teškoo za povjerovati. Te žene s kojima se trebao naći nisu nikad ni željele ga upoznati u stvarnom životu jer vjerojatno ne izgledaju kao na slikama s profila ili su zauzete, on im je bio samo zabava, a ovaj nasjeo ko budala i to dvaput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije