Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa fashion.hr

Druge večeri modnog spektakla na Velesajmu i zvijezde Zlatnih dvora oduševila kolekcija omiljenog dizajnera poznatih

Zagreb: Modna revija Roberta Severa na drugoj večeri BIPA Fashion.hr
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/21
11.10.2016.
u 22:35

Započelo je jednostavnim parkama u sivim tonovima i mnoštvom pletenine da bi jednostavne kombinacije odjednom eksplodirale u dugim pletenim kaputima bogatih nabora

Uz najveće hitove Blondie, Robert Sever predstavio je jučer na 23. modnom izdanju BIPA FASHION.HR-a svoju samostalnu kolekciju pod pokroviteljstvom Samsunga. Mnogi poznati došli su pogledati što to omiljeni dizajner zvijezda nudi.

Glumci serije “Zlatni dvori” okupili su se u velikom broju pa su reviju gledale glumica Ecija Ojdanić, Petra Kraljev i njena imenjakinja Petra Dugandžić. Bile su tu i Sonja Kovač, Ecija Ivušić, kao i kazališna glumica Ana Maras Harmander, koja trenutno briljira u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Sve je bilo spremno za kolekciju Marina za sezonu jesen/zima 2016/17.

Imala je čak 60 odjevnih kombinacija, a sve su slavile ženstvenost. Započelo je jednostavnim parkama u sivim tonovima i mnoštvom pletenine da bi jednostavne kombinacije odjednom eksplodirale u dugim pletenim kaputima bogatih nabora. Sever je kolekciju nazvao u čast svoje prijateljice Martine, a inspiraciju pronašao u rocku i baroku.

Bila je to jedna nosiva, suvremena kolekcija sa njegovim prepoznatljivim chic potpisom, a sve je zaokružio uz nove modele kruna, grijača za uši i bandana marama. Danas se modna magija BIPA FASHION HR-a nastavalja u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma uz reviju eNVy rooma. 

>> Modni tjedan spektakularno otvorile Marina Design i Ana Maria Ricov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije