Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema nikakvih izjava'

Karamarko o razgovorima s Mostom: Imali smo sastanak u srijedu i to je to

Tomislav Karamarko
Jurica Galoić/Pixsell
12.11.2015.
u 13:20

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije novinarima želio reći hoće li i kada HDZ nastaviti razgovore s Mostom, rekavši tek da su sastanak imali u srijedu.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije novinarima želio reći hoće li i kada HDZ nastaviti razgovore s Mostom, rekavši tek da su sastanak imali u srijedu.

- Nema nikakvih izjava, imali smo sastanak u srijedu i to je to - kratko je Karamarko rekao novinarima ispred Središnjice HDZ-a, upitan hoće li se sastati s predstavnicima Mosta.

Da u četvrtak neće biti nikakvih sastanaka između HDZ-a i Mosta novinarima je kazao i HDZ-ov ekonomski stručnjak Goran Marić, koji je u srijedu sudjelovao u pregovorima s Mostom u zagrebačkom hotelu Sheraton. Rekao je i da, koliko zna, za četvrtak nije bio zakazan sastanak između HDZ-ovca Željka Reinera i jednog od čelnika Mosta Drage Prgometa, kako su najavljivali pojedini mediji.

Upitan što misli o prijedlogu o devalvaciji kune, Marić je kratko odgovorio kako nema komentara, ali i da je "devalvacija inače zlo".

>>'Prgomet pokušava ispeglati jučerašnji debakl s Milanovićem. HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom'

>>Elegantno rješenje da Most ne mora donijeti odluku

>>Vladi spasa ne trebaju ni Petrov, ni Prgomet, ni Milanović ni Karamarko

Komentara 16

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:28 12.11.2015.

Sad se vide tko je tko. Dok Karamarko pošteno razgovara o programu, Prgomet iza leđa Mosta trguje oko fotelja. Bravo Karamarko i bravo HDZ!

ZE
Zemuncevic
13:45 12.11.2015.

Naucite se pameti Hrvati!!!! Vidite li sad kakvu su vam kasu skuhali SDP ,MOST,RADMAN TV I JUGOTISAK!!!!DOBAR TEK ILI PRIJATNO

IV
ivomarjanovic28
13:57 12.11.2015.

Bolje biti u oporbi neko sa ovakvim likovima kao sto su Prgomet I petrina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije