Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gledatelji ljutiti na BBC jer je previše pozornosti posvetio Jade Goody

25.03.2009.
u 14:52

Televizijska kuća BBC primila je ovih dana mnoštvo pritužbi zbog toga što je iz dana u dan pratila stanje Jade Goody, zvijezde reality showa koja je u nedjelju preminula od raka. Gledatelji su uglavnom prigovarali zbog činjenice da je priča o Jade Goody bila udarna vijest većine emisija te da javna televizijska kuća ne bi trebala toliko opširno izvještavati o bilo kojoj slavnoj osobi.

Peter Horrocks, glavni urednik informativnog programa, tvrdi, pak, da je s obzirom na zanimanje javnosti za Jadein slučaj bilo razumljivo opširno izvještavanje o njezinu zdravstvenom stanju i posljednjim danima života. Osim toga, istaknuo je da je Jadeina priča potaknula razinu svijesti u javnosti o raku maternice.
U njegov prilog govori i činjenica da je internetsku stranicu BBC-a posjetilo više ljudi nego što bi bilo očekivano za nedjelju.
Na BBC-u tvrde da je Jade Goody postala svojevrstan fenomen.

Inače, 27-godišnja Jade Goody postala je popularna još 2002. godine kada je prvi put sudjelovala u reality showu Big Brother. Do 2007. godine ostala je na sceni pa je sudjelovala u Big Brotheru za slavne, te kasnije u indijskoj verziji Big Brothera gdje su joj pred kamerama rekli da ima rak. (NaM)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?