Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje!

Ne biste vjerovali, no ove namirnice su zapravo dobre za vaše zdravlje

Pivo
Foto: Shutterstock
11.01.2015.
u 19:54

Pivo, kruh i vino - istraživači kažu da su zapravo jako dobri za vaše zdravlje! Sjajne vijesti za sve koji razmišljaju o odricanju od ovih namirnica kako bi smršavjeli

Pivo, kruh i vino - istraživači kažu da su zapravo jako dobri za vaše zdravlje! Sjajne vijesti za sve koji razmišljaju o odricanju od ovih namirnica kako bi smršavjeli.

Konzumirajući kvasac, koji se nalazi u pivu, kruhu i vinu, potičete dobre bakterije u probavnom traktu na aktivniji rad i bolje uvjete razmnožavanja. Istraživanje su obavili Sveučilište Newcastle u Velikoj Britaniji i Sveučilište u Michiganu. Teoretski, takva hrana vam pomaže da tijelo riješite od štetnih tvari prije nego imaju prilike poremetiti vašu ravnotežu, a usto pomaže i dobrim bakterijama da napreduju u vašem tijelu.

Ipak, važno je znati da je istraživanje vođeno u laboratoriju, a svačije tijelo ima drugačiji sastav bakterija u želucu. U svakom slučaju, kažu znanstvenici, konzumacija kvasca kakav se nalazi u spomenutim namirnicama može pomoći vašem tijelu da bolje apsorbira hranjive tvari, pa je generalno za svakog dobro pojesti kruh i popiti ponekad pivo.

>>U Brugesu će izgraditi podzemni cjevovod dug 3 km kojim će se prenositi pivo

>>Ove će namirnice pomoći da izgubite kilograme, zategnete kožu, ubrzate metabolizam...

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:50 11.01.2015.

ja ti se ne kužim u nutricionizam... ali sam sačuvao članak za svoju ženu... " vidiš ljubavi, kažu da je pivica zdrava.."... hahahaha

Avatar morski covik 3
morski covik 3
05:07 12.01.2015.

E da mi je znati tko clankopiscu diplomu osnovne skole dade?!

KO
kojesta
22:29 11.01.2015.

da i dokazano jest da iako svako crijevo ima svoju baktr.floru ipak u svih dakle svih ljudi izaziva ishrana modernim zitaricama, tu spada i glutenski kruh, ne samo pomutnju u crijevima, vec niz zdravstvenih smetnji, dovodi zapravo do umiranja celija. toliko o istini u ovakvim medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije