Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVRT NA 2016.

Severina prvi put progovorila o operaciji i odnosu s bivšim

Severina
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/6
02.01.2017.
u 22:50

'Čujem da se mnogi žale na 2016., ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lijepa'

Uoči novogodišnjeg nastupa u crnogorskom Baru, Severina Kojić (44), odgovarala je na pitanja novinara koje je zanimalo jesu li medijski natpisi u protekloj godini bili istiniti.

Naime, poznato je kako je u listopadu slavna pjevačica imala problema s glasnicama, zbog čega je otkazala nekoliko koncerta, a pisalo se i o operaciji.

Medijske stupce punio je i njen odnos s Milanom Popovićem, ocem njena djeteta, s kojim ima određenih problema.

- Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja kolegica se puno ranije 'isključila'. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila i ja to učiniti. Toliko toga krivog napišu da ljudi uopće ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vrijeme - rekla je. 

Osvrnula se i na 2016. godinu, pišu 24sata.

 

My prince... Fairy Tale... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

 

- Čujem da se mnogi žale na 2016., ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lijepa. Imam svog muškarca uz sebe. Uživala sam s djetetom, svojom obitelji, imali smo puno koncerata. Godina je bila sasvim solidna - priznala je lijepa pjevačica.

>> Severina izbjegava odlazak u Beograd jer je navodno živcira svekar?

Komentara 9

AN
anihani
23:51 02.01.2017.

bivsim muzem ? ,znaci svaki koji je privrnio je njen muz ,koliko znamo on nju nije nikad vjencao ,a danas je nebi uzeo ni za staro zeljezo

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:12 03.01.2017.

uostalom, Popovic je nikad nije ozenio, niti je to ikad dolazilo u obzir. Pokusala ga je ucijeniti s djetetom, no kad je vidjela da to nece upaliti pocela je sapunica sa sudom.

RI
rikavac
23:11 02.01.2017.

evo ga Nova godina jos nije ni pocela a vec Severina u vijestima. Pa koga jos interesuje drolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije