Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasna djevojka

Kći Alena Islamovića odrasla - Nastupila u očevu spotu

Alen Islamović
Foto: Screenshot
1/7
10.02.2014.
u 18:16

Alen Islamović snimio je spot za pjesmu ''Aida'', a u njemu glumi i njegova kći Una. Iako nije bila medijski eksponirana, lijepa Una odlično se snašla snimajući spot za svoga poznatog oca...

Alen Islamović snimio je spot za pjesmu 'Aida', a u njemu glumi i njegova kći Una. Iako nije bila medijski eksponirana, lijepa Una odlično se snašla snimajući spot za svoga poznatog oca.

Spot se snimao na brojnim lokacijama, a redateljsku palicu imao je Bruno Grgurić. Objavljen je 9. veljače, a mnogima je za oko zapela zgodna Una.

>>Alen Islamović ponovno na izborima kao kandidat SDP-a
 

Komentara 6

SE
sestrićna
18:31 10.02.2014.

slatka cura..

BO
boston
22:34 10.02.2014.

Ima Alen love, i uplacuje u zdravstvene i mirovinske vise od nekoliko stotina dobrostojecih gospodina..... Ako nije muzika za vas, neslusajte.

SE
sestrićna
18:32 10.02.2014.

a pjesma čobanski rock..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije