Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJE VEČERNJI LIST

Sberbanka i investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nisu ni tražili odobrenje za prijenos vlasništva

03.11.2022.
u 20:54

U cijelu priču je umrežena i nizozemska kompanija Kroll, kod koje su depoziti svih vlasnika i raspolaže prenosivim obveznicama. Stoga je nizozemsko regulatorno tijelo nadležno za transakciju i od njega je trebalo zatražiti odobrenje. Ne da ga nisu dobili, već ga nisu ni zatražili

Komentara 15

Avatar Zbregov
Zbregov
22:31 03.11.2022.

je li Sanader tražio odobrenje za prijenos vlasništva MOL-u, ili recimo je li plen-ki-moon tražio odobrenje da uvede euro?? da nas zaključa???

TS
Tito sveti
21:17 03.11.2022.

Pa to je privatno i moze se prodat kad hoce i kome hoce za koliko hoce ili su mislili razdjelit imovinu kao poslije rata medusobno i to onda prodavat kao sto se zna i vidi ksko se odigralo Sa timm rusima i arapima neide to tako

Avatar SileZla
SileZla
10:13 04.11.2022.

To se kod nekretnina zove vanknjižno vlasništvo. Netko kupi neko zemljište, ali ne se uknjiži. Prilično riskantan posao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?