Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osigurajte i zaštitite svoj način života

Croatia osiguranje
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
25.02.2015.
u 08:30

Tradicija, sigurnost i povjerenje već 130 godina glavne su odlike Croatia osiguranja, prvog domaćeg osiguravajućeg društva. Osim što životno osiguranje nudi još od davne 1905. godine Croatia osiguranje je prvi osiguravatelj u Republici Hrvatskoj koji je na području životnih osiguranja dobio certifikat ISOO 9001:2008.

Vrijednost police životnog osiguranja također leži u njezinoj dvostrukoj ulozi, jer nudi štednu i riziko komponentu koja osiguranicima omogućava isplatu financijskih sredstava u slučaju smrti, nezgode ili teške bolesti, dok štedna komponenta omogućuje isplatu osigurane svote uvećanu za dobitak ostvaren tijekom godina uplate premije.

S obzirom da život traži fleksibilna rješenja, polica životnog osiguranja Croatia osiguranja prilagođava se individualnim potrebama osiguranika. To znači da je moguće ugovoriti fleksibilni iznos uplata, fleksibilan rok trajanja, isplatu odjednom ili na rate ili pak isplatu u obliku doživotne mirovine.

Foto: PR FOTO
Životno osiguranje najzastupljeniji je oblik osiguranja u najrazvijenijim zemljama Europske unije. U Europi građani na osiguranje troše prosječno 1.883 eura po glavi stanovnika, a od toga čak 60 posto svih uplata odnosi se upravo na životno osiguranje.

Želite prijaviti greške?