Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katarina zrinski

Male grupe, individualan pristup i aktivno sudjelovanje svakog učenika

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski
Foto: Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski
24.06.2015.
u 09:14

Osim pozitivne radne atmosfere, škola nudi i druge prednosti kao što su pripreme za polaganje državne mature

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski škola je sa 18 godina tradicije, koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje poduzetne i uspješne mlade ljude. Kroz programe ekonomist, ekonomska gimnazija, opća gimnazija te opća dvojezična gimnazija učenici stječu znanja i vještine potrebne za uspješno polaganje državne mature, upis na željene fakultete, ali i uspješno uključivanje na tržište rada. Nastava se odvija u malim grupama uz individualan pristup i aktivno sudjelovanje svakog učenika.

Osim pozitivne radne atmosfere, škola nudi i druge prednosti kao što su pripreme za polaganje državne mature, učenje tri strana jezika, usavršavanje stranih jezika u partnerskim školama u inozemstvu, putovanja i sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i projektima te mnogobrojne izvannastavne aktivnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije