Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spor oko tarife

Korisnici natjerali Tele2 da vrati uvjete Revolucije na staro

'Gregor'
Tele2
01.08.2012.
u 10:49

Opet nije neograničeno kako je stajalo u reklami, no ipak je 5000 minuta prema svim mrežama, na što su korisnici prvi put ipak prešutno pristali.

Gregor je pokleknuo i tarifa Revolucija najmlađeg operatora u Hrvatskoj, švedskog Tele2 ponovno će od danas biti istovjetna prvobitnim uvjetima. Tako barem u svojem priopćenju tvrdi Tele2.

Dakle, opet nije neograničeno kako je stajalo u reklami, no ipak je 5000 minuta prema svim mrežama, na što su korisnici prvi put ipak prešutno pristali. Podsjetimo, bijes korisnika i lavinu prigovora izazvalo je dodatno smanjenje ''neograničenog'' na 2000 minuta i ograničenje na 200 minuta prema broju 092, točnije Vipnetovu Tomatu i njihovoj tarifi ''Na tuđi račun''.

>>'Neograničeni broj poziva zapravo je obična laž - Gregore!'

Tele2 u svom priopćenju kaže:

Tele2 se ispričava korisnicima zbog promjene načela pravednosti korištenja proizvoda i usluga za tarifu Revolucija.

Nakon što smo bili upoznati s mišljenjem i zabrinutošću korisnika, odlučili smo vratiti prvotno načelo pravednosti i ta odluka stupa na snagu danas. Revoluciju vraćamo na njezin revolucionaran početak – 5000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj. Ujedno, Tele2 je ponovno uključio u mrežu sve korisnike koji su bili isključeni zbog promjene načela pravednosti, odnosno korisnike koji su ostvarili do 5000 minuta prometa.

Naša nakana nikada nije bila oštetiti korisnike i tarifu Revolucija učiniti lošijim proizvodom. Pokušali smo svoju mrežu zaštititi od prevara i zloupotreba upravo kako bismo i uspjeli očuvati ovakav proizvod na tržištu. Promjena koju smo uveli prošloga tjedna pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi. Zahvaljujemo svim korisnicima koji su otvoreno izrazili zabrinutost zbog promjene načela pravednosti. Povjerenje naših korisnika nama je najvažnije i jedini način kojim možemo očuvati to povjerenje jest da ih poslušamo i iskreno se nadamo kako će oni i dalje ostati otvoreni prema Tele2. Obećavamo kako nećemo ponavljati iste greške i kako ostajemo transparentnom kompanijom koja sluša. Tele2 će nastaviti s pružanjem izazova tržištu na dobrobit svojih korisnika.

Iz udruge Telekom, koja je usmjerila korisnički gnjev na prave adrese, također je stiglo priopćenje u kojem između ostalog kažu: "Sa zadovoljstvom pozdravljamo odluku operatora Tele2 da odustane od poslovne politike koju su udruga Telekom i velik broj korisnika ocijenili štetnom. Obvezujemo se i ubuduće bdjeti nad potezima telekomunikacijskih operatora."

Ključne riječi

Komentara 29

GR
grandfunk
11:05 01.08.2012.

Ha, ha, ha..........toplo se nadam da ljudi koje ste izhebali sa zloupotrebljavanjem famoznog načela pravednosti neće ponovno nasjesti. A ovaj potez je potez očajnika. Kako ste god privukli korisnike "revolucijom" tako ste ih zbog prevare i lažnog oglašavanja i izgubili.

Avatar mohito
mohito
11:34 01.08.2012.

pa nisu bas korisnici natjerali tele 2 nego ova medijska frka koja se digla...gregor i ostali "gregori" ce uvijek imat svoja stada da ih sisaju do mile volje...

Avatar Joja
Joja
12:36 01.08.2012.

T-mobile, sta jes - jes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije