Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Integrirano rješenje za prihvat kartica i fiskalizaciju računa u jednom uređaju

18. prosinca 2015. u 12:04 192 prikaza
RBA
Foto: PR FOTO

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) malim i srednjim poduzetnicima nudi idealno rješenje – RBA FISKALNU BLAGAJNU integriranu u RBA POS terminale – koje objedinjuje izdavanje fiskalnih računa te naplatu karticama, za prodajna mjesta ili mobilnu prodaju.

RBA fiskalna blagajna je novost na tržištu mobilnih rješenja za male i srednje poduzetnike te se radi o suvremenom tehnološkom rješenju iz RBA, temeljenom na GPRS tehnologiji. Zbog vrhunske izrade i jednostavnoga korištenja te funkcionalnosti, RBA fiskalna blagajna osigurava poduzetnicima apsolutnu fleksibilnost u primjeni te pouzdanost rada u svim vremenskim i lokacijskim uvjetima.

Ovo jedinstveno rješenje za sve male i srednje poduzetnike i trgovce, osmišljeno je te se pokazalo izuzetno korisnim za raznovrsna prodajna mjesta poput ambulantne i/ili mobilne prodaje proizvoda i usluga za sve trgovce koji u svojoj ponudi imaju do 100 artikala u ponudi. RBA fiskalna blagajna objedinjuje složena tržišna aplikativna rješenja fiskalne blagajne u jednostavnom rješenju "u oblaku" za administraciju i fiskalizaciju, uključujući i aplikaciju za prihvat kartica na POS uređajima.

Kako bi služila poduzetnicima ili trgovcima kao "jedinstveno mjesto za sve", RBA fiskalna blagajna nudi i administraciju na samim prodajnim mjestima, pa je tako pristup podacima o djelatnicima i cjenicima kao i arhivi ranije izdanih računa moguć, na samom uređaju te na web sučelju za trgovce, dostupno 24/7.

RBA fiskalna blagajna idealno je rješenje za sve prepreke s kojima se susreću mali i srednji poduzetnici te u ovom trenutku jedino RBA pruža mogućnost ugovaranja fiskalne blagajne i prihvata kartica istovremeno, što je moguće riješiti već prilikom prvoga dolaska u bilo koju poslovnicu Raiffeisen banke.

Više informacija o RBA fiskalnoj blagajni, moguće je pronaći na RBA službenim web stranicama, a web aplikacija za trgovce s RBA fiskalnom blagajnom, odnosno, fiskalna blagajna "u oblaku", nalazi se ovdje

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje