Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki međunarodni poslovni skup

Infobip s GSMA u Rovinju okuplja 1300 sudionika

Informatička tvrtka Infobip
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
06.10.2018.
u 11:31

Okupit će se predstavnici više stotina svjetskih mobilnih operatera i tvrtki koje im daju tehnička i softverska rješenja

U Rovinju će se od 8. do 11. listopada u prostorima stare tvornice duhana održati međunarodni poslovni skup GSMA WAS#8 iz područja telekomunikacija, u organizaciji Infobipa.

Okupit će se predstavnici više stotina svjetskih mobilnih operatera i tvrtki koje im pružaju tehnička i softverska rješenja – ukupno više od 1300 sudionika iz svih krajeva svijeta. Skup se organizira u suradnji s londonskim GSMA, krovnom svjetskom udrugom teleoperatera, koja je Infobipu dodijelila organizaciju i domaćinstvo pred više od godinu dana.
Službeni hotelijer skupa je rovinjska Maistra.

– S velikim zadovoljstvom u Rovinju, na ovom uglednom skupu ugošćujemo nekoliko stotina tvrtki, mobilnih operatera i pružatelja srodnih usluga. To nas posebno veseli jer smo u prilici prirediti skup nedaleko od mjesta gdje je nastao Infobip, koji je danas globalna organizacija s uredima u 60-ak zemalja – rekao je Silvio Kutić, suosnivač i direktor Infobipa.

- Infobip je naš član već deset godina, i raduje nas što organizira ovaj važan skup. Veselimo se produktivnom okupljanju u Rovinju, koje će u Hrvatsku dovesti vodeće stručnjake iz ovog poslovnog područja - rekao je Gregory Geodjenian, direktor za članstva u GSMA. 

U prostorima stare tvornice je za potrebe skupa podignuto 50-ak izložbenih štandova i zatvorenih punktova za sastanke. Osim izložbenog dijela i poslovnih sastanaka, skup donosi i konferencijski program te velik broj tematskih poslovnih zabava koje će tvrtke-sudionici u vlastitoj režiji održati širom Istre. Istom će se prigodom promovirati autohtoni istarski proizvodi, u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom i AZRRI-jem.

GSMA WAS#8 je dio serije poslovnih skupova radne grupe WAS (Wholesale Agreements and Solutions) koji se održavaju dvaput godišnje. Neka od ranijih izdanja su održana u Dubaiju, Dublinu, Macau, Marakešu i drugim globalnim destinacijama. Dodjela domaćinstva je dugotrajan proces, u kojem tvrtka-partner i sama destinacija dokazuju kapacitet za organizaciju svih aspekata skupa.
Sukladno pravilima GSMA, događaj je otvoren samo za tvrtke članice. Rovinjsko izdanje WAS-a se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije