Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dugoročni najam - prvi potez u pravom smjeru vašeg poslovanja!

ORYX Rent a car
Vedran Žganec Rogulja/PIXSELL
21.01.2021.
u 11:03

Mnoge tvrtke muku muče s pronalaskom pouzdanog partnera koji će u sjeni voditi logistiku, organizaciju i ostale djelatnosti koje im nisu primarne.

Najvažniji savjet za dugotrajnost tvrtke u narednom razdoblju svakako je koncentracija na primarnu djelatnost. Velike tvrtke logistiku i prijevoz žele rješavati sa što nižim troškovima i ljudstvom. Stoga je važno da u tom trenutku ne morate razmišljati i planirati vozni park. O problemima logistike i prednostima s kojima se suočavaju velike tvrtke upitali smo Ivu Dragoslavić Buden, Field Service Managera u tvrtki BHS Corrugated Strojevi iz Varaždina.

- BHS Corrugated Strojevi d.o.o. postoji od 2002. godine, mi smo tvrtka kćer njemačke tvrtke BHS Corrugated Maschinen und Anlagenbau GMBH, koja proizvodi, montira, instalira, servisira i pušta u pogon strojeve za proizvodnju valovitog kartona. Imamo zaposleno 40 vrhunskih montera koji rade poslove instalacije po cijelom svijetu. Za njihova putovanja potreban nam je fleksibilan i brz poslovni partner, i stoga umjesto vlastitog voznog parka koristimo dugoročni najam u ORYX Rent a caru kad god je to moguće.

Od dugoročnih partnera svakako se uputno raspitati o kvaliteti voznog parka, broju raspoloživih vozila, te fleksibilnosti u plaćanju. Visok stupanj higijene, beskontaktna plaćanja i 24/7 potpora još su jedni od bitnijih faktora u post-COVID poslovanju, kaže nam Iva.

- Za naše djelatnike želimo što novija vozila te fleksibilnost u lokacijama primopredaje vozila. ORYX Rent a car odmah reagira na sve naše zahtjeve, omogućuju nam plaćanje karticama, a uslugu u svakom trenutku možemo opozvati ili modificirati. Puno nam znači što se unutar tvrtke ne moramo brinuti i o voznom parku, koji, uz održavanje, registriranje, amortiziranje i osiguranje zna biti vremenski i logistički opterećujuć.

Potreba za mobilnošću uvelike postoji i u vremenima COVID-19, stoga je ova tvrtka ostvarila čak 300.000 kuna prometa samo za potrebe prijevoza radnika po Europi. Ta se brojka, ako imate vlastiti odjel održavanja voznog parka, može popeti i na dvostruko više.

Dugoročni najam vozila idealno je i iznimno praktično rješenje za sve poslovne i individualne korisnike koji na raspolaganju žele imati vrhunska vozila, ali bez dodatne brige o troškovima održavanja i registracije vozila.

ORYX Rent a car je najnagrađivanija hrvatska rent a car kuća s 12-godišnjim iskustvom koja je, između ostalih nagrada, za 2020. godinu osvojila prestižnu nagradu za najvišu kvalitetu usluge. Uz najširu ponudu vozila svih klasa i najvišu razinu korisničkog iskustva, prisutni su na 8 lokacija diljem Hrvatske u pet gradova i tri zračne luke. Sva vozila se prije najma dezinficiraju i oblažu zaštitnom folijom za maksimalnu sigurnost, a lakoća i sigurnost najma poduprta je online s bilo kojeg uređaja, dodatnim popustima i chat podrškom s kojom se međusobni kontakt svodi na minimum.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije