Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENO SVJETLO

ACI Opatija dobila potvrdu glavnog projekta za Marinu Slano

marina
Foto: Ivana Ivanović/PIXELL
16.02.2014.
u 09:45

ACI-jeva 22. marina gradit će se se u uvali Blato Popove mladine. Istekom žalbenog roka ispunjeni su svi preduvjeti za početak izgradnje

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije izdao je ACI-ju iz Opatije potvrdu glavnog projekta za izgradnju marine u akvatoriju Slanog. 

Luka nautičkog turizma gradit će se u uvali Blato Popove mladine i bit će 22. ACI-jeva marina, izvijestila je Zagrebačku burzu direktorica tvrtke Doris Peručić.

Potvrdu su dobili još 31. prosinca 2013., no istekom žalbenog roka sad su ispunjeni svi preduvjeti za početak gradnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije