Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA Splitski pjevač Dražen Zečić na Braču promovirao novi album

Zeko na Braču: 'Zora' svanula u Milni

inv-03-txt.jpg
import
14.07.2006.
u 17:57

Mnogi bi željeli ukrasti recept kako se Draženu Zečiću na promocije i koncerte uvijek odazove čitava vojska poznatih lica. Nije Zeko omanuo ni u Milni na promociji novog albuma Zora.
– Ljudima treba dati srce. Sve sam pozvao da dođu kao prijatelji. Bez obveze da pjevaju ili da nešto od njih zahtijevam. I sam se rado odazovem kolegama i brojnim humanitarnim akcijama. Evo, rasprodan sam što zbog koncerata što zbog humanitarnih akcija čitavo ljeto. Ali ne žalim – komentirao je Zečić. I zvijezde su stigle. Čarter brodom iz Splita. Vožnja je zbog vremenskih uvjeta potrajala gotovo dva sata, no Zečić se pobrinuo da gostima ne nedostaje ni ptičjeg mlijeka. Iz broda su izlazili Robert i Anica Kovač, Mate Bulić, Giuliano, Zrinka, Vedran Mlikota, Goran Marić... Bili su tu i Željko Kerum, Zuhra, Čubi... Čitava je večer protekla u ležernom ljetnom ritmu.

– Ovo je zapravo zahvala svim ljudima koji su godinama uz mene. Neki su morali otići ranije, poput Špire Guberine i Ivice Vidovića. No, važno je da se svi dobro zabave – kazao je Zečić te otišao na pozornicu. Iako je najavio kratki nastup, pjesma je trajala oko dva sata.
Gosti su se zabavljali malo uz Zečićeve pjesme, malo u ćakuli. Posebno je zabavno, čini se, bilo Giulianu, zbog kojeg je brod na povratku u Split kasnio sat vremena.
– Ne želim još ići. Želim biti tu s tobom – govorio je Zečiću. Bilo je 1.30 u noći i brod je s više od stotinu uzvanika trebao krenuti natrag. No, Zečić je uvažio Giulianovu želju i fešta se nastavila, na oduševljenje većine gostiju.

Želite prijaviti greške?