Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP-TOPLINARSTVO

Skoro 30 tisuća kućanstava u Novom Zagrebu od ponedjeljka do srijede bez tople vode

toplovod
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.08.2014.
u 14:47

Radovi su nastavak revitalizacije centralnog toplinskog sustava grada Zagreba, toplu vodu neće imati svi potrošači HEP-TOPLINARSTVA

Zbog sanacije magistralnog vrelovoda u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana te radova u šahtu na Meštrovićevom trgu od 11. do 13. kolovoza svi potrošači HEP-TOPLINARSTVA u Novom Zagrebu neće imati tople vode.

Ovi radovi nastavak su višegodišnje revitalizacije centralnog toplinskog sustava grada Zagreba, a provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu. Opskrba toplom vodom tako će biti obustavljena 11. kolovoza u 6 sati.

Ponovna uspostava opskrbe toplom vodom za potrošače u naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Siget i Trnsko predviđena je 13. kolovoza ujutro, a za potrošače u naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec istog dana u večernjim satima. Bez tople vode bit će približno 30 tisuća kućanstava.

Djelatnici HEP-TOPLINARSTVA napominju da opskrbu potrošača u novozagrebačkim naseljima nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid opskrbe toplinskom energijom bio što kraći. Potrošače koji zbog radova neće imati toplu vodu, mole za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 1

QW
qwas33333
17:54 07.08.2014.

ovi izmislili hladnu vodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije