Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krater na slavonskoj

Rupu zatrpali i opet otkopali? Da, prvo da spriječe urušavanje, drugo da promijene cijevi

Rupa Slavonska
Foto: strings_kings/Twitter
06.04.2016.
u 15:42

Iz Vodovoda i odvodnje objašnavaju da je golema rupa nakon zatrpavanja opet otvorena jer se prema projektu polažu zaštitni piloti i mijenjaju oštećene cijevi

Na temu goleme rupe koja je u ponedjeljak navečer proždrla pozamašan dio ceste na križanju Slavonske i Marohnićeve već su stvorene i mnoge šaljive ilustracije, a čuđenju što se zapravo dogodilo nema kraja ni danas.

Kao ni postupcima nadležnih službi, koje su rupu zatrpale, da bi je danas ponovno i otkopale, kako pokazuju i slike nekih od twitteraša. Je li moguće da je rupa opet otrpana jer su zaboravljene neke cijevi?

 

Iz Vodovoda i odvodnje su kazali da su rupu morali zakopati kako se ne bi urušila zbog velikog prometa zbog čega je onuda zabranjen i promet svim kamionima i autobusima težima od pet tona.

- Sve se radi po projektu. Rupu smo morali zatrpati da se gradilište osigura, a sada ćemo otkopavati dio po dio, staviti zaštitne pilote i mijenjati oštećene cijevi. Gradilište se mora osigurati po propisima i nije riječ o nikakvom bespotrebnom zatrpavanju i otkopavanju već o zaštiti - kazali su iz Vodovoda.

Podsjetimo, potrebno je promijeniti cijevi preko cijele Slavonske zbog čega će i radovi potrajati najmanje do sljedećeg petka

>>Misterij kratera bez dna: ne zna se koliko je dubok ni zašto se otvorio

Komentara 10

Avatar Egidio
Egidio
16:17 06.04.2016.

Dvaput je dvaput. Viđeno i podsjeća na farbanje tunela?

FR
franjom18
16:29 06.04.2016.

Bude vise pisanog troska pa ce ostati koja stotina ijada za deparac,

DU
Deleted user
16:48 06.04.2016.

Kako veli Dudek: žurimo se da "asfalteramo " cestu, sutra dolaze dečki postaviti cijevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije