Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinje 'Ljeto u Samoboru'

Ljeto u Samoboru
Foto: Edin Tuzlak
1/6
27.06.2022.
u 13:25

Samobor je jedinstven grad i fantastično mjesto za posjetiti i ovog ljeta. Od 1. do 10. srpnja, u parku kod Samoborskog muzeja, očekuje vas sjajna atmosfera, dobra hrana, DJ-evi, mnoštvo koncerata te brojne, edukativne radionice i pričaonice za najmlađe.

I ove godine u Samoboru osjetite čaroliju i pravu 'morsku' atmosferu zahvaljujući ljetnim okusima, mirisima i glazbenoj kulisi. Proslavite početak  'Ljeta u Samoboru' u petak, 1. srpnja, kada će kontinentalnom Hrvatskom zavladati zvukovi i okusi Dalmacije.

Foto: Edin Tuzlak

Za taj dan zadan je i dress code - mornarske pruge, a razne delicije i dalmatinsko- samoborski koktel, osmišljen za ovu prigodu, osvojit će vaša nepca. Klapa Šufit zadužena je za potpuni morski ugođaj, a na istoj pozornici, između ostalih, 5. srpnja nastupit će Roko Vušković, 6. srpnja Luka Nižetić,  grupa Pavel nastupa 9. srpnja, a 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek.  Svi koncerti počinju u 21 sat, a cijeli raspored događanja potražite na stranici www.samobor.hr

Foto: Edin Tuzlak

Ljeto u Samoboru projekt je Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i gradskih ustanova, kojim obilježavamo početak ljetne sezone s mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržaja za cijelu obitelj, na čarobno osvijetljenoj lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koji je i ove godine prava oaza za opuštanje i zabavu. Sve što vi trebate učiniti je doći u Samobor.

Foto: Edin Tuzlak

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije