Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buktinja u mesničkoj

Benzinom zalio stubište u Zagrebu pa sve zapalio, vatrogasci pronašli žensku osobu

Zagreb: Netko je zalio benzinom stubište u Zagrebu pa sve zapalio: Izgorio stan, u njemu su spašavali ženu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
28.11.2022.
u 08:08

U požaru su oštećena dva stana, jedan u prizemlju i jedan na prvom katu

Iz zagrebačke policije doznajemo da je jutros oko 4 sata izbio požar u Mesničkoj ulici u Zagrebu iz zasad neutvrđenog razloga. U požaru su oštećena dva stana, jedan u prizemlju i jedan na prvom katu. Liječnička pomoć pružena je 70-godišnjakinji zbog udisanja dima u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice.

Policija obavlja očevid. 

U 4.13 sati zagrebački vatrogasci dobili su dojavu da je stubište u Mesničkoj ulici broj 6 puno dima. Na teren je izašlo 13 vatrogasaca s tri vozila. 

– Riječ je o požaru u stanovima na više mjesta. Nakon dolaska na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do požara ispred ulaza u stan u prizemlju, ispred ulaza u stan na 1. katu te u stanu na 1. katu i na stubištu prema 2. katu. Do našeg dolaska stanar je ugasio požar u prizemlju, požar ispred stana na 1. katu i na stubištu prema drugom katu s aparatom za početno gašenje prahom – navode zagrebački vatrogasci.

Šteta je neutvrđena, a odnosi se na dio namještaja, naličje zidova i poda u jednom stanu, vrata od stana i otirač na ulazu u drugi stan, vrata i otirač na ulazu u treći stan. Šeta je i na gazištu i podestu na drvenom stubištu.

Požar u stanu na 1. katu ugašen je vodom uz pomoć 1 C mlaza s navalnog vozila. 

– U stan smo ušli nasilnim putem i pronašli žensku osobu u sobi na krevetu te smo je iznijeli iz stana i pružili neodgodivu prvu pomoć davanjem kisika. Osoba je kasnije hospitalizirana – navode vatrogasci. 

Kako doznaju 24sata, nepoznata osoba iz neutvrđenog razloga benzinom je zalila pa zapalila ulaze u tri stana te dio stubišta na drugom katu, a izgorio je i jedan stan.

Video: Jeziva priča iz Zagreba: Majka (25) na porod došla s 2,25 promila u krvi, sud otkrio zanemarivanje djece

Ključne riječi

Komentara 3

PH
Petarstijena-HR
08:39 28.11.2022.

Za ovo bi u Jugi išao na Goli otok,a u Hr od krivousuđa će dobiti uvjetno i buket cvijeća.

DU
Deleted user
17:16 28.11.2022.

Pa sta je benzin opet pojeftinio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije