Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAŽE OČAJNIM LJUDIMA

Živ zakopan: Bivši ovisnik odlučio je provesti tri dana u lijesu i javljati se putem društvenih mreža

lijes
Foto: screenshot/youtube
02.03.2017.
u 10:18

Lijes je opremljen prijenosnim WC-om, hranom i vodom koja će biti dostavljena cijevima.

Bivši ovisnik i alkoholičar, John Edwards, odlučio je provesti tri dana i noći živ zakopan u lijesu koji se nalazi u temeljima crkve u Belfastu.

Veliki lijes ima opremu uz pomoć koje će biti moguć prijenos uživo na društvenim mrežama, a Edwards na taj način želi doprijeti do očajnih ljudi, piše BBC.

Edwards je trijezan već više od dva desetljeća, a nakon što je doživio 'nevjerojatan susret s Bogom prije 27 godina' uspostavio je niz kršćanskih rehabilitacijskih centara i skloništa za beskućnike.

Nakon što je izgubio više od 20 prijatelja zbog ovisnosti i samoubojstava, Edwards sada savjetuje i moli s ljudima koji su u nevolji ili su jednostavno očajni. 

- Moj plan je govoriti im iz groba prije nego oni dođu u njega i tako im pokazati nadu - rekao je Edwards.

- Kada se poklopac zatvori i kada ste pod zemljom pa čujete kako zemlja pada na lijes...to je jezivo - objašnjava Edwards koji je već nekoliko puta bio blizu smrti.

Lijes je opremljen prijenosnim WC-om, hranom i vodom koja će biti dostavljena cijevima.

>> Ruski znanstvenici pronašli lijek protiv ovisnosti o drogama

>> Droga, alkohol i mentalne bolesti uzrokuju četvrtinu smrti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije