Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA ISTO Nakon kiše vozači ogorčeni zbog lokvi u centru Osijeka

Za dvije kune na sat parkiranje u blatu

21.01.2009.
u 17:39

Ovako sigurno nećemo u Europu! Inače se ovdje ne parkiram, a kada sam došao, prvo sam pomislio da se ne naplaćuje jer su rupe ogromne i pune vode. Čak su i kod nas u Našicama, koje su puno manji grad od Osijeka, parkirališta bolja – kazao nam je danas šokirani Ivan Gašparić iz Našica kojeg smo zatekli na parkiralištu na Gundulićevoj ulici kod Trgovačke škole gdje cijena jednog sata parkiranja stoji dvije kune.

Dodao je kako bi radije platio tri kune, ali da je parkiralište normalno te da ne mora hodati po lokvama vode i blatu. Svaki put kad padne kiša ili se otopi snijeg taj prostor postane blatna kaljuža zbog mnogobrojnih automobila koji na dan tu prolaze. I ta se situacija uvijek ponavlja.

Rupa još i dobra
Ogorčeni su i vozači koji se parkiraju u rupi kod hotela Osijek, gdje se također može vidjeti rupa na rupi preplavljena vodom. I tu sat stoji dvije kune.

– Danas je rupa još dobra kakva zna nekada biti. A definitivno najgore parkiralište je ono kod katredrale gdje se parking također naplaćuje – rekao nam je jedan ogorčeni sugrađanin.

To su tri najproblematičnija parkirališta, kojima gospodari koncesionar Elektromodul d.o.o., koji vrši naplatu na 5000 parkirnih mjesta u Osijeku. Voditeljica Elektomodulove pravne službe Ana Kocelj rekla nam je kako su oni svjesni problema na ta tri parkirališta te da blato i rupe s vodom pokušavaju sanirati na različite načine.

Riješit će problem
– Ta parkirališta posipavamo s kamenom tucanikom, no ove godine zbog vremenskih prilika još nismo. Inače to radimo jednom mjesečno preko noći kada nema vozila i vjerujem da ćemo uskoro riješiti probleme – rekla je Kocelj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije