Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI UGASILI POŽAR

VIDEO Buktinja na zagrebačkim Ravnicama: Gorilo nekoliko automobila na parkiralištu

Požar na zagrebačkim Ravnicama
Foto: Snimio čitatelj
1/2
30.04.2023.
u 00:45

Čitatelji su nam javili da je iza ponoći izbio požar u Albrechtovoj ulici u zagrebačkom kvartu Ravnice

U posljednje vrijeme zaredalo se više slučajeva zapaljenih vozila, a na žalost ni večeras nije iznimka. U kasnim noćnim satima izbio je požar u Albrechtovoj ulici na zagrebačkim Ravnicama. Kako su nam javili čitatelji gorilo je nekoliko automobila na parkiralištu u Albrechtovoj ulici. Vatrogasci su brzo reagirali i požar je ugašen nešto prije 1 sat iza ponoći.

Komentara 12

BR
Brankko
01:07 30.04.2023.

"Gorilo"? Gorjelo. -- gorjeti. gorio-gorjela-gorjelo-gorjeli.

PO
poluprovokator
04:08 30.04.2023.

Postlo nezgodno parkirati pored nekih ljudi:-/

Avatar Bukva4
Bukva4
07:52 30.04.2023.

Poštovanje ljudi, samo pitanje: jesu li ovo komentari na Večernjaku postali malo "pristupačniji"? Ne trebamo više prolaziti pola stranice da dođemo do komentara, što je, usput budi rečeno jedan od razloga zašto sam napustio Večernji. Još izgleda loše i nijeje kao prije, ali je li ovo korak prema naprijed?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije