Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U skloništu

Veseljko već sedam mjeseci ne gubi nadu i čeka svog čovjeka

Veseljko
Foto: Privatni album
1/2
05.02.2016.
u 13:06

Prošlo je već sedam mjeseci otkad je Veseljko stigao u sisačko Sklonište za životinje. Svi koji su došli nakon njega već su otišli u svoje nove domove, a on još čeka.

Čeka čovjeka koji će prepoznati sve ono što će o Veseljku reći i volonteri koji ga vode u šetnju i pokušavaju mu makar malo skratiti dane. I koji se već mjesecima pitaju - kako je to moguće? Kako je moguće da nitko do sada nije vidio da je Veseljko predivan i veseo, pa zato su mu i dali to ime. Kako do sada nitko nije vidio da ja nježan i željan pažnje? I da pun nade čeka da ga ugleda njegov čovjek i odvede u svoj dom.

Veseljko ima pet godina, cijepljen je i čipiran, ostale informacije možete dobiti na 099/21-21-749 ili u sisačkom skloništu na 044/527-718.

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
13:16 05.02.2016.

Prvo sam došel na ideju da ga posvoji Milanović... ali onda više ne bi bil vesel, grizel bi sve oko sebe, režal... bolje ne, možda bi ga ovaj proglasil ustašom ak bi mahnul repom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije