Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška krađa

Unajmili prijevoz i odvezli armaturne mreže vrijedne 105.000 kuna

kamion
Arhiv VL-a
25.01.2010.
u 15:39

Predstavljajući se kao vlasnici, osumnjičeni V. J. (37) i nepoznati dvojac unajmili su autoprijevoznike koji su ukradene mreže prevezli iz Jastrebarskog u Dubravu.

V. J. (37), zajedno s dvojicom zasad nepoznatih muškaraca, osumnjičen je za tešku krađu iz tvrtke Gromel u Jastrebarskom. Osumnjičeni trojac u petak u 14 sati, predstavljajući se kao vlasnici tvrtke, unajmio je autoprijevoznika koji je utovario 150 armiranih mreža vrijednih 105.000 kuna i iz Jastrebarskog ih prevezao na Branovečku cestu u Dubravi.

Nakon što su istovarili mreže, pozvali su autoprijevoznika koji ih je prevezao u Ljubijsku ulicu i istovario na deku garaže koju je unajmio V. J. Svih 150 mreža vraćeno je Gromelu, a V. J. je nakon kriminalističkog istraživanja odveden istražnom sucu Županijskog suda. Za drugom se dvojicom još traga.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Azriel
Azriel
19:39 25.01.2010.

ajd Gromel je imao sreće pa su vratili robu. Neke firme nisu dobile svoju robu nazad......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije