Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Križnici uživajte u obiteljskom raftingu ili se opustite uz lov i ribolov

Dravska iža
Foto: Promo
1/5
PR
Autor
PR članak
26.07.2018.
u 17:03

Okusite nezaboravne avanture u netaknutoj prirodi, a obiteljsko imanje Dravska iža nudi pregršt aktivnosti, domaću hranu, a tamo možete i jeftino spavati

Križnica je područje koje pripada lokalitetima koji su u rangu zaštićenih krajolika među koje, osim Križnice još spadaju i Jelkuš, Širinski otok, te močvarno stanište Vir.

Gotovo cijelo to područje se nalazi na najistočnijem dijelu općine Pitomača. Uživati blagodati prirode i prirodnih ljepota nećete doživjeti nigdje kao ovdje – u Križnici.

Spajanjem prirodnih ljepota i starih zaboravljenih aktivnosti nastaje vrlo osebujna cjelina sastavljena od prirode, tradicije i modernog.

Foto: Promo

Dravska iža u Križnici od početka svibnja 2005. godine nudi velik broj raznih sadržaja vezanih za rekreaciju, posao, turizam itd. Kao prvo, nudimo Vam hotelski smještaj, odnosno prenoćište tokom sva četiri godišnja doba. Želite li puni pansion, ili samo prenoćište. Ako se želite opustiti, Dravska iža je idealno mjesto za vas po vrlo prihvatljivim cijenama, i s velikom ponudom aktivnosti.

Za lovce imamo na raspolaganju nekoliko tisuća hektara lovnih površina na kojima se tokom godine lovi jelen, košuta, divlja svinja, srna, srndać, fazan, divlja patka, divlja guska, zec itd. Ako ste zaljubljenik u ribolov onda imate mogućnost odlaska na uspješan ribolov tokom cijele godine (ovisno što se kada lovi) na štuku, šarana, linjaka, soma, smuđa…

Dravska iža
1/5

Sportaši se mogu baviti brojnim aktivnostima prema vašoj želji, a možete dovesti na pripreme i cijeli nogometni, rukometni ili kakav drugi tim. Pored svega toga, nudimo i niz drugih aktivnosti poput: kupanja u našim bazenima, kupanja na rijeci Dravi, rafting, igranje tenisa, odbojke, posjet rodnoj kući pjesnika Petra Preradovića itd. – sve po želji…

Prijelaz preko rijeke Drave mostom ili skelom, besplatan prijevoz od rijeke Drave do objekta s mini busom ili kombijem.

Obiteljski rafting s velikim čamcima uz pratnju stručnjaka, šetnja prirodom, lov i ribolov na rijeci Dravi i na svim njezinim rukavcima u Križnici. Nudimo popust za veće grupe, a možete uživati i u  ekskurzijama, te izletima… Organiziramo natjecanja u ribolovu i u ostalim sportovima.

Više doznajte na: www.dravskaiza.com.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?