Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često u javnosti

Tko je Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice koji je napao Milanovića?

Tomislav Madžar
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/8
02.01.2020.
u 23:38

Tomislav Madžar rođen je 1979. godine, a po struci je liječnik. U vezi je s poznatom hrvatskom dizajnericom, a pažnju javnosti privukao je i kada je 2017. u bolnici nakon operacije posjetio Milana Bandića

Savjetnik aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar sinoć je izgubio kontrolu pa je nakon sučeljavanja na HTV-u napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

– Sram vas bilo – galamio je Milanoviću koji je u tom trenutku izlazio iz zgrade HRT-a, a budući da je incident snimljen i odmah objavljen u medijima, Madžar je priznao kako njegova reakcija nije opravdana te da mu je žao.

– Zoran Milanović cijelu kampanju vrijeđa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski, nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno – rekao nam je nakon incidenta savjetnik predsjednice.

Inače, Tomislav Madžar rođen je 1979. godine, a po struci je liječnik. Specijalist je i sveučilišni magistar medicine rada i sporta te je ravnatelj poliklinike ''Vaš pregled''. Završio je specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i doktorirao na temi ''Psihološki predskazatelji sportskih ozljeda u profesionalnih nogometaša i rukometaša''.

Posebni je savjetnik predsjednice za zdravstvo i sport te se u njezinu društvu često može vidjeti.

U vezi je s poznatom hrvatskom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, a pažnju javnosti privukao je u svibnju 2018. godine kada je prije revije u restoranu Didov san, koji se nalazi preko puta Atelijera Meštrović gdje je A. Dojčinović predstavljala novu kolekciju, spasio život jednoj ženi. Naime, gošći restorana je pozlilo, a dr. Madžar je odmah priskočio u pomoć i reanimirao je dok nije došla Hitna pomoć.

Nekoliko dana kasnije ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjesta Bobota u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tada mu je slomljena ključna kost, a stradala su mu i rebra. Automobil je tada vodio HDZ-ovac Marijan Kustić koji se nije zaustavio na znak stop već je prošao kroz raskrižje i tako izazvao sudar.

U svibnju 2017. godine predsjednica ga je poslala u posjet Milanu Bandiću koji je operirao bruh, a Madžar mu je tada odnio velikog plišanog medvjeda te su se zajedno fotografirali, a fotografiju potom objavili na društvenim mrežama.

"Poklon predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za brzo ozdravljenje", objavio je tada iz bolničkog kreveta Milan Bandić.

 

 

Komentara 193

Avatar Ledeni
Ledeni
09:24 03.01.2020.

Milanović nije bog zna što, ali da su HDZ-ovci lopovi svi odreda, jesu.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:34 03.01.2020.

Gotova je! Normalnije savjetnike je najurila, ostavila same bene, jer ne trpi da je netko pametniji od nje. A to nije teško biti.

Avatar markoii123
markoii123
09:25 03.01.2020.

Lik sa rozom torbicom u vezi sa Aleksandrom Dojčinović,vlasnik štandova na adventu za bagatelu,član nadzornog odbora AMK Siget............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije