Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA LICA IZBORA

Tko je tko na povijesnim izborima u BiH: Od žene koja traži masovni izlazak Hrvata za rušenje Komšića do Karadžićeve stranke

30.09.2022.
u 19:30

Unatoč tome što je podržavaju gotovo sve hrvatske stranke, upitno je može li Borjana Krišto iz HDZ-a dobiti više glasova od Željka Komšića koji četvrti put, dominantno bošnjačkim glasovima, želi do pozicije hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Krišto je zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, vodeće hrvatske stranke u zemlji. Nakon što je Dragan Čović odlučio da neće biti kandidat, Krišto se nametnula kao logičan izbor.

Ključne riječi

Komentara 20

RE
remarga
20:28 30.09.2022.

Puna podrška hrvatskom narodu u BiH!

DU
Deleted user
19:46 30.09.2022.

Sve je to ista stara ekipa koja nije učinila ništa u zadnjih 20 godina, tako će biti i sada

SJ
Sivi_Jastreb
19:50 30.09.2022.

Bosnjaci bi utrli svaki trag Hrvatin u BIH. Tako rade Bosnjaci koji su postali narod 74 god..Nedat pravo starosjediocin na jezik Kulturu TV..Pa vidimo do ceg je sve to dovelo u UA do jedne katastrofe..Jos narodu birajupredstavnika strava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?