Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA LICA IZBORA
Povratak na članak

Tko je tko na povijesnim izborima u BiH: Od žene koja traži masovni izlazak Hrvata za rušenje Komšića do Karadžićeve stranke

Unatoč tome što je podržavaju gotovo sve hrvatske stranke, upitno je može li Borjana Krišto iz HDZ-a dobiti više glasova od Željka Komšića koji četvrti put, dominantno bošnjačkim glasovima, želi do pozicije hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Krišto je zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, vodeće hrvatske stranke u zemlji. Nakon što je Dragan Čović odlučio da neće biti kandidat, Krišto se nametnula kao logičan izbor.

Komentari 20

RE
remarga
20:28 30.09.2022.

Puna podrška hrvatskom narodu u BiH!

VL
DU
Deleted user
19:46 30.09.2022.

Sve je to ista stara ekipa koja nije učinila ništa u zadnjih 20 godina, tako će biti i sada

VL
SJ
Sivi_Jastreb
19:50 30.09.2022.

Bosnjaci bi utrli svaki trag Hrvatin u BIH. Tako rade Bosnjaci koji su postali narod 74 god..Nedat pravo starosjediocin na jezik Kulturu TV..Pa vidimo do ceg je sve to dovelo u UA do jedne katastrofe..Jos narodu birajupredstavnika strava.

VL
DU
Deleted user
19:49 30.09.2022.

Ljudi i stranka koji su jako poznati po tom sto su zaposlili vecinu Hrvata iz BiH u Austriji, Njemackoj itd.

VL
TS
Tito sveti
22:00 30.09.2022.

Da su hrvati kandidirali nekog kvalitetnog i postenog vjerujem da bi bosnjaci i za njega glasali Ovako ekipcu iz aDezea vise ne glasaju ni oni sami a i 90% ih se iselilo i glasaju na izborims u HR a ne u Bosni

VL
TE
Teig1
20:35 30.09.2022.

Borjana se rado potpisivala ćirilicom, mjenjala je dosta firmih po Livnu,više puta pred sudom bila je na poziciji i u Jugi, rodbinski povezana sa Beogradom, ona i Čvić dio ekipo oko Stanka Čolaka i Lasića, dobro poznati hrvatskom puku. Komšić može biti bez kičme, ulizica gori od najgorih ali siguran sam da ima više poštenja nego ta Krišto i Čović zajedno.

VL
DU
Deleted user
20:02 30.09.2022.

Mnogi Bosnjaci razumiju da sa Komsicem nema sretne drzave.Jer je nametnut.Ali je zapravo problem u Covicu a ne toliko u HDZ BiH.On osobno svojim jugo stavovima iritira Bosnjake a i Hrvate.Ponekad se zapitam da li je to namjerno, jer on samo tako moze ostati vrhovnik HDZ BiH.Prekasno je objavljeno da je gospodja Kristo kandidat za ovu funkciju.

VL
DO
DocHollidayGNR
22:30 30.09.2022.

Kome više da se Hrvati pravdaju za bilo šta u ovoj zemlji BH??? Je li dosta više Osmanske tiranije nad Hrvatima i Hrvatskom zemljom otrgnutom, moji Hrvati? 600 godina mi već sa njima ratujemo i ne možemo ih pobijediti. Kraljuu Zvonimire, što nas prokle i zemlju i narod.... Da se i danas okupatorima moramo pravdati, sta da radimo svoji na svome.

VL
VI
vidigal
07:35 01.10.2022.

Kako je moguce da jedan mujezin komsic Bude predstavnik hrvata u BiH??

VL
IS
Istiniuoči
23:45 30.09.2022.

Užasno loš kandidat polučiti će poraz. I nama u Hrvatskoj biraju drugi čak iz strane države, dovoze ih masovno tako da moremo razumit Hercegovce koja je to muka. Sve nam je to naša borba dala i naš mudri Precednik.

VL
VI
vidigal
07:40 01.10.2022.

Nikad mira Sa mujama zajedno, zapamtite!!

VL
CE
ceaceo3
20:08 30.09.2022.

hrvati u bih, moraju ovaj put glasta za Kristo, jer se Komsic ,ta tal.ibanska pja-na i ultra mrzitelj hrvata u BiH posebice mrzitelj hrvata iz Hercegovine (btw. odavno je persona non grata u svim mjestima Hercegovine gdje su većina Hrvati, ne smije ni prismrrdit tamo) ovaj put ukoliko nedaj Boze dobije namjerava potpuno okomit na sve nas hrvate u BiH, posebice Hercegovine, smanjit proračune, ukinut masu naših administrativno gospodarskih subjekata i pozicija, naštelit sve po sistemu - ''građanska'' tj. islamistička ilitiga nazovi bošnjačka škvadra, da drma svim našim ljudskim i ostalim resursima gdje god su hrvati dominantni, to se ne smije dopustiti jer ovo sad je istinska i to najavljena agresivno od strane pjane Komsica - prijetnja opstanku Hrvata u BiH, zato braćo izićimo svi i nedajmo tom propalitetu da nas lažno predstavlja i u isto vrijeme radi kontra nas. Z-d-

VL
DU
Deleted user
07:21 01.10.2022.

Ova Krišto je kandidat klera, lopva i korumpiranih HDZovaca koju je Čović gurnuo u vatru da on malo zacjeli svoje rane jer ne može nikako da pistane ban Hercegbosne. Istovremeno Hrcatska pumpa novce u hercegovačke gradove u pokušaju da razbije BiH zajedno sa Srbima. Kamo li puste sreće da su shvatili i počeli surađivati s Bošnjacima i Srbima na unapređenjuBiH. Ovako Zoka i Vučko uz svoje poltrone nastavljaju gcje su stali Njofra i Slobo. Na žalost ali istinito.

VL
KO
kompakt
10:10 01.10.2022.

Čudite se ko tele na šarena vrata.Pa u Hrvatskoj je na vlasti sdss od ratnog zločinca hadžića na čelu sa plačkom pupevcem.

VL
MI
Mimalirvati
23:04 30.09.2022.

Lopov Covic se treba povuci iz politike ako zeli dobro Hrvatima. Cuvajte republiku srpsku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.