Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.02.2023. u 13:25

Loše je stvarati gluhe telefone u komunikaciji glavnih dionika sustava, posebno ako ih trebaš kao partnere za reformu

Komentara 10

DU
Deleted user
15:34 15.02.2023.

Ne želimo, ali skoro u pravilu to dobivamo. Polovina njih nakon radnog vremena odrađuje na privatnim klinikama presavijajući se od ljubaznosti. Tada im ne smetaju prekovremeni.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:55 15.02.2023.

Stvarno ima ogorčenih liječnika koji se otresu na pacijenta ko da nema sutra…

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:00 18.02.2023.

Pitanje: tko u RH nije ogorčen? Možda vlasnici nekretnina u turističkim djelatnostima? Kakav je život radnika u bilo kojoj sferi, bilo uredskih, bilo bauštelaca ili onih u tvornici? Što si ti ljudi mogu priuštiti u slobodno vrijeme, kako si mogu napuniti baterije pozitivnom energijom? Kada gledaš na televiziji elitu u skupim autima i velikim nekretninama, a većina nikada nije niti školu završila, pitaš se u kakvoj državi živiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije