Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČAN JE I POLITIČKI INTERES

Stručnjak za sigurnost: Potraga za nestalom djevojčicom u Srbiji puna je nelogičnosti. Majka je prvi sumnjivac

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/7
30.03.2024.
u 21:47

Stručnjak za sigurnost Darko Obradović iznio je svoje komentare u vezi s potragom za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Srbije. Istaknuo je da svaka nova informacija u potrazi stvara nelogičnosti te je naglasio važnost nadzora područja iz zraka putem helikoptera

Stručnjak za sigurnost Darko Obradović komentirao je potragu za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Srbije. "Svaki dan koji prođe, svaka nova informacija koja se dobije ili interpretira stvara određene nelogičnosti. Ono što je sada bitno je da se putem helikoptera i helikopterskih jedinica vrši nadziranje područja iz zraka što znači da i dalje postoji mogućnost da se otkrije novi objekt, neko pokretanje na terenu ili određeni trag", rekao je Obradović za Dnevnik.hr.

Smatra kako su sumnjivi svi oni koji su posljednji bili u kontaktu sa žrtvom. "Ukoliko nemate jasno objašnjenje što se dogodilo prilikom nestanka osobe, je li to nasilna otmica i je li to događaj koji postoji u prostoru s objektivnim sudionicima, onda su sumnjivi svi koji su zadnji bili u dodiru s žrtvom", objašnjava stručnjak za sigurnost.

S obzirom na to da je majka brisala poruke s mobitela, ona postaje prvi sumnjivac jer je istovremeno i najbliža djevojčici. "Dok se budu točno ustanovile radnje i operacije koje su napravljene na tom mobitelu i koji je sadržaj koji je uklonjen s telefona, onda će se jasno doći do konkretnih drugih saznanja koja će kazati je li bilo određene komunikacije s trećim osobama. Također, majka će morati objasniti zašto je to napravila", tvrdi Obradović.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ovo je područje gdje je nestala Danka (2): U potragu uključeni i specijalni timovi

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
1/14

Podsjetimo, danas je peti dan potrage za nestalom djevojčicom. ako je velik dio terena pretražen, a teren oko kuće je bio i raščišćen čak i bagerima, zasad informacija koje bi ukazivale na to gdje se nalazi djevojčica nema. U međuvremenu je priveden i jedan policajac iz Bora jer se sumnja da je odavao informacije o nestanku djevojčice, a uz to je pretražen i tunel dugačak 4,5 kilometra koji se nalazi u Boru zbog potencijalnih tragova, no bezuspješno. Kako je još jučer objavljeno, osim tunela koji prolaze kroz grad Bor, moguće je da će spasilačke službe morati pretražiti i Borsko jezero koje se nalazi nekoliko kilometara od grada. 

VIDEO Privedene tri osobe za koje se sumnja da su povezane s nestankom djevojčice Danke

Komentara 1

Avatar jeremija1
jeremija1
07:18 31.03.2024.

dosta je više toga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije