Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A GDJE JE KOLINDA?

FOTO Jakov Kitarović nakon dugo vremena viđen u javnosti, uživao u zanimljivom društvu

Zagreb: Jakovu Kitaroviću gužva nije stvarala probleme
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
29.05.2024.
u 09:10

Bivši prvi gospodin Hrvatske na reviju je stigao bez svoje bolje polovice, a vrijeme je provodio u društvu Snježane Schillinger i njezinih poslovnih suradnica.

Ovaj ponedjeljak u prostorima zagrebačkog Met Butique Hotela održana je revija modnog brenda Dutchess. Događaj su svojim dolaskom upriličila brojna poznata lica s domaće scene, a među njima se nalazio i suprug bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović – Jakov Kitarović (55). 

Bivši prvi gospodin Hrvatske na reviju je stigao bez svoje bolje polovice, a vrijeme je provodio u društvu Snježane Schillinger i njezinih poslovnih suradnica. Za ovu priliku odabrao je crno odijelo ispod kojeg se nazirala tamnoplava košulja. Prvo je nazdravio čašom finog pića, a zatim iz prvih redova ispratio reviju. Jakov cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica. Njegove fotografije možete vidjeti u galeriji iznad

 

GALERIJA: Jakov Kitarović sam došao na reviju

Zagreb: Jakovu Kitaroviću gužva nije stvarala probleme
1/26

 

Ovo nije prvi put da se Kitarović pojavljuje na ovoj reviji. Naime, isti događaj pohodio je i prošle godine, također bez pratnje poznate supruge. Bračni par rijetko viđamo zajedno u javnosti, a kako Kolinda tvrdi, razlog je taj što Jakov ne voli medijsku pozornost.

Njihova ljubavna priča započela je još 1989. godine kada su oboje bili studirali, a njihov prvi susret dogodio se na novogodišnjoj zabavi, gdje ih je upoznala zajednička prijateljica. Kolinda je jednom prilikom otkrila kako su brzo pronašli zajednički jezik, zbližavajući se kroz zajedničke interese, poput ljubavi prema putovanjima i sličnoga.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, bivši prvi gospodin Hrvatske i njegova supruga, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović (56), posljednji put su zajedno viđeni kako prate meč parova Ivana Dodiga i Mate Pavića protiv Gillea Sandera i Vliegena Jorana na Davis Cupu održanom u Varaždinu.

Kolinda je snimljena u trenirci na kojoj je istaknuto ''Hrvatska'' te na kojoj su vidljive naše boje. Bivša predsjednica kosu je svezala u punđu te imala blagu šminku. Njezin suprug bio je u nešto manje navijačkoj kombinaciji. On je bio odjeven u crnu kombinaciju i to u hlače, majicu i crni sako.

 

GALERIJA: Jakov Kitarović ponovno bez Kolinde: U novom i zanimljivom društvu

Zagreb: Jakovu Kitaroviću gužva nije stvarala probleme
1/19

 

Fotoreporteri snimili su ih tijekom navijanja, a vidjeti se moglo i kako je Dodiga i Pavića došao podržati i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Netom prije ovog događaja Grabar-Kitarović se javila iz Koreje gdje su održane Zimske olimpijske igre mladih, a bivša predsjednica istaknula se hrvatskim bojama.

Dodajmo da je bivša predsjednica i dalje vrlo aktivna u društvenom životu te se često javlja s različitih natjecanja na kojima sudjeluju Hrvati. Njezinog supruga također smo imali priliku viđati na brojnim društvenim događanjima koja je često pohodio bez njezine pratnje.

 

VIDEO: Baby Lasagna prije nastupa na Sea Staru otkrio planove za budućnost: 'To je moj san'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije