Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON Afere HYPO

Sanader je bio prvi i jedini osuđeni ratni profiter. Teško da će itko više ikada biti

13.10.2022.
u 14:46

Provizija od 3,6 milijuna kuna je velik iznos, no ne ugrožava opstojnost države i ljudi u ratu

Komentara 5

CA
cactus
14:59 13.10.2022.

kad banda nije htjela tužit Stipu Mesića

Avatar Gustav
Gustav
17:44 13.10.2022.

Citirat ću samog Sanadera. Pa gdje su, nije valjda da ih nema (ratni profiteri) !

Avatar Avi
Avi
15:42 13.10.2022.

Sanader je u saboru najavio da će prodati upravljački paket MOL-u, zašto se tada nitko nije bunio, ni jedna stranka, ni jedan političar, ni jedan novinar?! Sanader nije ništa gori ni bolji od svih drugih političara, sve je više dokaza da su ga uništili samo zato jer su mislili ako unište njega uništit će HDZ, ako prolistate medije iz tog vremena vidjet ćete da su mnogi govorili da bi HDZ propao bez Sanadera. Ne bi me čudilo da Europski sud za ljudska prava na kraju sve presudi u korist Sanadera i da će Hrvatska biti prisiljena platiti drastičnu odštetu, jer realno svi dokazi protiv njega su vrlo klimavi i upitni, sve više upućuje na to da su mentalno slabi suci podlegni medijskoj hajci protiv Sanadera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?