Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na granici s rh?

Ruski zrakoplovi dovezli opremu za srpsko-rusku vojnu vježbu u Srijemu

Ruska vojska
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.11.2014.
u 09:55

Dopremljeno je sedam vojnih vozila, dva oklopna vozila, vojni kamioni i druga tehnika

Šest ruskih vojnih transportnih zrakoplova sletjelo je jučer u vojnu zračnu luku u Batajnici kod Beograda uoči zajedničke vojne vježbe srpske i ruske vojske, koja će se održi u prvoj polovici studenog, javljaju mediji u Srbiji.

Dopremljeno je sedam vojnih vozila, dva oklopna vozila, vojni kamioni i druga tehnika. U vježbama "Srem 2014" sudjelovat će više od sto ruskih padobranaca, a najavljeno je da će pripadnici srpske i ruske vojske imati zadatak likvidirati terorističke baze i osloboditi taoce. Mediji ne preciziraju gdje će se točno održati srpsko-ruska vojna vježba, ali, sudeći prema nazivu, mogla bi biti negdje blizu granice s Hrvatskom.

>>Beogradska je Trilaterala Hrvatsku odvojila od 'zapadnog Balkana'

>>Putin nakon posjeta odlučio 'kazniti Srbiju'

Komentara 30

Avatar tajar
tajar
11:21 07.11.2014.

Takve ratne igre su referenca za ulazak Srbije u EU.

Avatar BRZIBRZI93
BRZIBRZI93
11:19 07.11.2014.

Mora se vezbati mora!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:26 07.11.2014.

Je li to ona ista Rusija koja nista ne proizvodi osim nafte i plina? Odakle im zrakoplovi i vojna vozila, kad aimaju samo naftu i plin? Zbunjena sam, mozda mi slobodni novinari s demokratskog zapada mogu pojasniti ovu zagonetku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije