Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANA KOVAČEVIĆ BARIŠIĆ

Razlika u plaći je runda pića, ali i osjećaj dostojanstva

04.02.2023.
u 18:57

Medicinske sestre i medicinski tehničari potplaćeni su i premalo ih je za opseg posla koji je sve veći kako smo sve stariji i shodno tome bolesniji. Jučerašnjim prosvjedom pred zgradom Ministarstva zdravstva na zagrebačkom Ksaveru sindikalci su pažnju javnosti skrenuli na medicinske sestre i tehničare, ali i one nevidljive radnike u hrvatskom zdravstvenom sustavu bez kojih taj sustav ipak ne bi mogao funkcionirati

Komentara 3

LP
ljerka.p2911
19:13 04.02.2023.

Ma stvarno su pretjerali već svi! Pa lane su svi dobili povišice kao što će i ove godine, ali sad se u narod uvukla pohlepa i zavist! Svatko gleda onog drugog i svak svakom zavidi i s razlogom i bez! Ljudi postaju sve sebičniji i amoralniji! Veliku krivicu za stanje u državi snose i sindikati i sve više politikanata koji otvoreno ili prikriveno zapravo kreiraju i potiču nezadovoljstvo za svoje političke opcije! Misle da narod to ne vidi! Nije niti čudo da toliko oboljevamo od raka kada se puno društvenih aktera, uključivo sindikati i mediji stalno potiču nezadovoljstvo i pesimitam u društvu. Nikakvo izmišljeno dostojanstvo nije nikakav razlog za štrajk, a što nas ima sve manje neće isto riješiti nikakav štrajk nego će samo još pogoršati stanje kao i bespotrebno zaduživanje svih nas, a da bi država /svi mi/ nekomu dizala plaće da bi oni imaki osjećaj dostojanstva, fuj! Što bi onda trebali reći i činiti umirovljenici, radnici sa najmanjim plaćama!? Valjda bi se svi trebali poubijati jer ne živimo dostojanstveno!?!

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
06:49 05.02.2023.

inistavaju ovi na vlasti sve ne samo zdravstvo.

Avatar Svračak
Svračak
20:09 04.02.2023.

Svi bi htjeli veće i velike plaće uz uvjet da sve bude jeftino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije