Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbor radnika Željezare Split odlučio

Radnici Željezare Split umjesto u crkvi Božić će dočekati u tvornici

željezara split
Arhiva VL
15.12.2009.
u 11:31

HFP opstruira sporazumni raskid ugovora sa Zlomrexom, to je jedina i prava istina, poručuju radnici Željezare ogorčeni na hrvatsku državu i uplašeni da će tvornica u stečaj.

Nezadovoljni radom državnih institucija, poglavito Vlade i Hrvatskog fonda za privatizaciju, radnici Željezare Split na zboru održanom u krugu tvornice odlučili su da će idućeg tjedna blokirati cestu i održati veliki prosvjed kod dislociranog pogona na Mostinama.

Isto tako, najavili su da će Božić umjesto u crkvi dočekati u Željezari!

Mladen Bekavac, sindikalni povjerenik u Željezari, podsjeća da su ih svih izlagali i prevarili, te da su radnici potpuno izgubili strpljenje. Revoltirani traže radikalne akcije te poručuju kako od Vlade, koja se deklarira kao demokršćanska, nisu očekivali da ih prevari.

Naglašavaju kako je netočno da većinski vlasnik Željezare, poljska tvrtka Zlomrex, nije dostavio dokumente Hrvatskom fondu za privatizaciju, nužne za raskid kupoprodajnog ugovora.

HFP opstruira sporazumni raskid ugovora sa Zlomrexom, to je jedina i prava istina, poručuju radnici Željezare ogorčeni na hrvatsku državu i uplašeni da će tvornica u stečaj.

Komentara 6

OB
-obrisani-
14:50 15.12.2009.

Pitaj polančeka zašto im je u interesu da industrija propadne, on će znati točno koliko vrijedi zemljište za još jedan \"megamall\"......

LA
laki
13:40 15.12.2009.

Gdje su sad oni koji pljuju po Crkvi i Bozaniću u prvom članku?

RA
rakun235
14:22 15.12.2009.

pa sta je sa ovima,zeljezara je u vlasti Zlomrexsa,pa sta hocu oni,neka si kupe zeljezaru pa neka zive u njoj,kako strasan narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije