Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE PRIDRŽAVAO SIGURNOSNIH PRAVILA

Suvlasnik HS Produkta kazneno prijavljen nakon nesreće na predstavljanju novog pištolja

Karlovac: Tvrtka HS Produkt proizvodi vatreno oružje za ameri?ko tržište
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
24.05.2024.
u 17:18

Dok je pokušavao otkloniti zastoj u radu pištolja je okrenuo cijev u 57-godišnjeg Amerikanca

Policija je protiv suvlasnika tvornice oružja HS produkt Marka Vukovića podnijela kaznenu prijavu jer ga se sumnjiči da je 7. svibnja u streljani u tvorničkom krugu tijekom predstavljanja novog pištolja zrnom pogodio sebe i 57-godišnjaka. Policija je, ne navodeći imena, u petak izvijestila da je istraživanje pokazala da se Vuković nije pridržavao sigurnosnih pravila rukovanja oružjem dok je prezentirao prototip novog pištolja.

On je okrenuo cijev u 57-godišnjeg Amerikanca te pokušao otkloniti zastoj u radu pištolja uslijed čega je došlo do opaljenja. Zrno je Vukovića pogodilo u dlan lijeve ruke, a zatim u putanji i Amerikanca u lijevu podlakticu.

Kaznena prijava je proslijeđena Općinskom državnom odvjetništvu. Vuković je priznati izumitelj, a HS produkt svoje oružje izvozi u mnoge zemlje, a među ostalim radi i za američko tržište.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Ovo je školski autobus koji se zapalio kod Sinja: Sam se pokrenuo pa sletio s ceste

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
18:15 24.05.2024.

Vlasnik tvornice oružja je nestručno rukovao oružjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije