Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon devet dana

Preminula i treća žrtva kobnog sudara u svatovskoj koloni kod Našica

Podgorac, nesreća
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
15.09.2015.
u 17:35

Sudar se zbio, podsjetimo, kada je 24-godišnji vozač zaobilazio svatovsku kolonu i udario u automobil u koloni

Preminula je i treća žrtva prometne nesreće od 5. rujna na cesti između Podgorača i Budimaca, 20-godišnji putnik izgubio je bitku za život u ponedjeljak popodne u bolnici u Našicama.

Sudar se zbio, podsjetimo, kada je 24-godišnji vozač zaobilazio svatovsku kolonu i udario u automobil u koloni. Vozač je na mjestu preminuo, a dvoje putnika iz vozila u koloni, 20-godišnji mladić i djevojka teško su ozlijeđeni. Djevojka je preminula već sutradan.

Tragediji je krivac, izvijestila je policija, neprilagođena vožnja.

>> Nakon mladića (24), preminula i 20-godišnja djevojka stradala u sudaru kod Našica

Komentara 1

MV
mvalid11
21:30 16.09.2015.

"Tragediji je krivac, izvijestila je policija, neprilagođena vožnja." vrlo smiješna rečenica. Valjda je ipak glavni krivac vozač vozila koje je pretjecalo kolonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije