Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi "lajkaju"

Predsjednica proslavila rođendan, objavila je fotografiju koja je oduševila sve

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović s roditeljima
Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook/Privatan album
29.04.2018.
u 16:32

Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je predsjednica i prikupila preko 10 tisuća "lajkova" i mnoštvo komentara, a za promjenu, ovaj put se ispod fotografije nisu razvile rasprave o političkim temama kao inače

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u  nedjelju slavi 50. rođendan, a bila je to sjajna prilika za novu fotografiju na Facebooku.

Grabar-Kitarović se fotografiji nalazi u društvu svojih roditelja, Branka i Dubravke Grabar, a ispod se nalazi zahvala.

- Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je predsjednica i prikupila preko 10 tisuća "lajkova" i mnoštvo komentara, a za promjenu, ovaj put se ispod fotografije nisu razvile rasprave o političkim temama kao inače.

- Draga naša kraljice HRVATA sretan rođendan a vašim dragim roditeljima puno, puno hvala sto su podarili najljepše stvorenje hrvatskom narodu...., napisala je jedna korisnica, a drugi korisnik je nastavio s pohvalama predsjednici i roditeljima.

-Bravo Kolinda, bez obzira na tvoj uspjeh za dio njega su dobrim dijelom zaslužni i roditelji, a tvoja zahvalnost njima čini te još većom osobom, jako lijepo!, poručio je, a jedan od komentara koji je izazvao raspravu glasio je:

- Lijepo je ovo vidjeti, ali na žalost ima nas jako puno koji svoga roditelja nikada nisu vidjeli zahvaljujući partizanima, napisao je korisnik. 

Komentara 46

HR
Hrvatska
16:38 29.04.2018.

Sretan rodjendan draga predsjednice!💜💜

PO
pozornik66
16:38 29.04.2018.

Sritan rodjendan predsjednici 🎈🇭🇷

ŠN
šnicla
16:45 29.04.2018.

SRETAN VAM ROĐENDAN PREDSJEDNICE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije