Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSTRAŠIV

Pred kuću im došao medvjed, pogledajte kako ga je mačak otjerao

TikTok
28.06.2022.
u 09:23

Braća Gavin i Cameron Sturrock ukrcavali su prtljagu za kampiranje u automobil kad su shvatili da je pred njihovom kućom u North Vancouveru crni medvjed a njihov dvogodišnji benglaski mačak Tigger koji korak dalje

Neustrašivom kanadskom mačku, koji redovito otjera pse koji se približe njegovoj kući, ni veliki medvjed koji je dolutao iz šume nije bio preveliki zalogaj, pokazala je video snimka njihova susreta na prilazu kući u kanadskoj pokrajini British Columbia.

Braća Gavin i Cameron Sturrock ukrcavali su prtljagu za kampiranje u automobil kad su shvatili da je pred njihovom kućom u North Vancouveru crni medvjed a njihov dvogodišnji benglaski mačak Tigger koji korak dalje, ispričali su za Global news.

"Nisam odmah primijetio, ali moj mali mačak bio je tamo", rekao je Gavin. "Bio je par koraka od medvjeda, bojao sam se da će ga pojesti".

@blasterbrawls i opened the door and saw this. #bengal#bear#bearfight#bearfunny#catvsbear #northvancouver #blasterbrawls #wildcat ♬ original sound - blasterbrawls

 

Gavin je pokušao udaljiti Tiggera no mačak se nije odazivao na pozive pa je Gavin počeo je snimati susret koji je objavio na TikToku.

Cameron, koji je također promatrao susret kazao je kako je bio zapanjen kad je vidio da se Tigger nakostriješio i krenuo prema medvjedu i u par sekundi otjerao golemu životinju.

"Vidio sam kako je mačak upravo otjerao medvjeda i nisam vjerovao", rekao je Cameron.

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwantz
13:13 28.06.2022.

veliko srce malog bengalca

MO
modesti22
21:45 05.07.2022.

Al' nek ste vi u članku svaku rečenicu ponovili dva puta kao da smo Teletabisi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije