Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

Posvađali se zbog parkiranja u pet sati ujutro pa ga izbo nožem

uboden nozem, policija (1)
Željko Hladika/Pixsell
22.05.2011.
u 11:26

Izbodeni mladić prevezen je u KB Dubrava, a kako saznajemo život mu nije ugrožen

Sedamnaestogodišnji mladić jedva je izvukao živu glavu za subotnjeg izlaska i to u okršaju s tri godine starijim N. B. iz Kašine, koji očito ima slabe živce.   
Maloljetnik je, neslužbeno doznajemo, s nekolicinom prijatelja automobilom oko pet sati ujutro stigao ispred kafića “Miško” u Sobličenčkoj ulici u zagrebačkim Sesvetama.
S njihovim parkiranjem nije bio zadovoljan 20-godišnji N. B. koji im je odmah počeo prigovarati.
Mladići mu nisu ostali dužni nego su se s njim počeli nadmudrivati i šaliti. Dvadesetogodišnjaka je cijela ta situacija toliko iživcirala da je nožem nasrnuo na 17-godišnjaka i nekoliko ga puta ubo u predio torza.
Nakon što je “odradio” svoje, mlađahni se nasilnik svojim automobilom uputio kući u Kašinu.
Nedugo poslije toga na vrata mu je pozvonila policija, stavila mu lisičine na ruke i odvela ga na kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva.
Mladić je pak s ubodnim ranama hitno prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje su mu, kako se pretpostavljalo, dijagnosticirali teške tjelesne ozljede.

Komentara 23

KT
Kralj Tomislav
12:24 22.05.2011.

ja se pitam sto bi se sve dagadalo u Hrvatskoj, da smo veliki kao Njemacka, a ima nas nekih 80mil., Boze sacuvaj.............

ZE
zelenooq
12:45 22.05.2011.

i kako se 17 godishnjak posvadjao oko parkiranja?

CH
chemica
11:39 22.05.2011.

Maloljetnik bez nadzora roditelja je izboden nožem u 5 sati ujutro. Skoro da mi fali onaj HDZ-ovski redikul sa svojim prijedlogom da maloljetnici nemaju što tražiti van doma poslije 11 sati navečer. Zbilja, u pet ujutro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije