Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović oštro napao Vedranu Rudan:

'Polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo'

Foto: PIXSELL
1/4
10.02.2021.
u 14:15

Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma, poručio je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović ponovno se oglasio na Facebooku, a ovaj put je reagirao na spisateljicu i blogericu Vedranu Rudan koja ga je danas oštro kritizirala.  

"Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.

Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv...

Objavljuje Zoran MilanovićSrijeda, 10. veljače 2021.

Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima", napisao je Milanović.

Podsjetimo, Vedrana Rudan danas je oštro reagirala na izjave predsjednika Milanovića. 

"Milanović nije u hrvatskoj politici od jučer. On je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa. On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem”, kazala je između ostalog Rudan, za N1 televiziju.

Ključne riječi

Komentara 182

DU
Deleted user
14:49 10.02.2021.

Ne bih se htio miješati u dvoboj - ali tko nije do sada probao uzeti u ruke knjigu V. Rudan, nek to napravi. Naime, moja majka posudila u knjižnici i onda sam iz znatiželje pročitao prvih par stranica. Ukratko, to je jezik koji nadilazi izražavanje našeg kapetana duge plovidbe za mostom tankera usred Pacifika, okruženog filipinskom posadom. Tolika količina vulgarnosti po stranici tiskanog teksta nadilazi sve što možete pojmiti...

MA
marcellus
14:25 10.02.2021.

samo deri po njima majstore.

NE
Neutralac
15:08 10.02.2021.

Nisam Milanovic fan ali se tu slazem s njim 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije