Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demonstracije

Plakati već tiskani: Učitelji i profesori idu u prosvjede?!

profesori prosvjed
Duško Marušić/PIXSELL
28.09.2012.
u 18:24

U studenom će se ići u vrijeme usvajanja proračuna u štrajk. Ali to neće biti kraj naših aktivnosti, najavljuje Villim Ribić

Velika vijeća svih školskih sindikata osnovnog, srednjeg, visokog obrazovanja i znanosti raspravljaju i odlučuju o sindikalnim akcijama koje će poduzeti nakon što im je Vlada otkazala Temeljni kolektivni ugovor, javlja HRT.

Plakati su tiskani, demonstracije će se održati sredinom listopada, a HRT neslužbeno doznaje kako je riječ o 11. ili 19. listopada.

>>Propalo mirenje: Učitelji i sestre ostaju bez božićnice

– U studenom, u vrijeme usvajanja proračuna krećemo u štrajk. Ali to neće biti kraj naših aktivnosti, najavljuje Villim Ribić iz Nezavisnog sindikata znanosti i visokog školstva.

>>Linić reže plaće učiteljima 10%. Stipić: Spremajte se za izbore!

Komentara 14

KG
KG002
19:29 28.09.2012.

Nadam se da će profesori djelovati složno. Zanima me dokle će gaziti i ponižavati našu prosvjetu? Sramota!!!

SE
sestrićna
19:21 28.09.2012.

samo 100 000 ljudi može nešto napraviti na prosvjedima..ovako to ništa ne znači..

QU
QuickPlayer
19:12 28.09.2012.

Podržavam Ribića i profesore. Ribić se za razliku od drugih sindikalnih uvlakača nije dao usjenjivati. I zašto bi profesori ispaštali zato što nas jeVlada Republike Hrvatske (HDZova ali ipak Vlada) dovela u ovu situaciju. Koliko ja znam, profesori nisu uništili gospodarstvo, prodali INA-u i HT, i nisu imali prilike uzimati milijunske provizije u namještenim poslovima. Ljudi, držite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije