Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO SREDIŠNJI URED

Ovo je popis tvrtki, projektanata i nadzornika u poslijeratnoj obnovi u Sisačko-moslavačkoj županiji

Foto: PIXSELL
1/2
14.01.2021.
u 15:46

Središnji državi ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je i statistiku obnove s iskazanim kategorijama obnove i financijskim vrijednostima utrošenih sredstava

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je popis izvođača radova, projektanata i nadzora te popis područnih nadzora i revidenata zaduženih za poslijeratnu obnovu.

Riječ je o objavi sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije, priopćili su.

–  U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora – stoji u priopćenju.

Popis projektanata i nadzora (dokument se treba skinuti)
Popis izvođača radova
Popis područnih nadzora i revidenta

Osim navedenih popisa, Središnji državi ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je i statistiku obnove s iskazanim kategorijama obnove i financijskim vrijednostima utrošenih sredstava.

VIDEO Obitelj Paspalj iz Gline nakon potresa spava u štaglju: "Cijela kuhinja je pala na mene, tata me izvukao van!"

 

Komentara 69

XI
xibau
17:19 14.01.2021.

objavili su spisak izvođača? to je kao da netko u bolnici umre greškom doktora i onda objave imena svih doktora u toj bolnici.....drugovi navedite tko je obnavljao koju kuću i kojim model da od temelja ili samo obnova....ne treba sve odmah polako može i po 100 na dan...

JA
jadnatikoza
16:40 14.01.2021.

A sad imena vlasnika i stranke kojoj pripadaju

XI
xibau
17:31 14.01.2021.

ajde objavite tablicu sa izvođačem, koliko je taj izvođač plaćen za pojedin projekt, koje je model obnove tog projekta, te lokaciju....tada će se sve znati crno na bijelo...može to biti kao dobar model za ovu sad obnovu koja slijedi, sve 100% transparento...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije