Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli mrtvo tijelo

Otkriveni detalji ubojstva: Nakon svađe, nožem izbo muškarca po prsištu i glavi

U obiteljskoj kući u Ruševu pronađeno mrtvo tijelo žene
Ivica Galovic/PIXSELL
01.01.2021.
u 10:45

Mladić (23) osumnjičen da je kuhinjskim nožem usmrtio 65-godišnjaka

Policija je u srijedu kasno navečer u obiteljskoj kući u Cerničkoj Šagovini pronašla mrtvo tijelo 65-godišnjeg muškarca s tragovima krvi na glavi i odjeći, a ubrzo zatim i uhitila 23-godišnjaka koji je pokušao pobjeći s mjesta zločina.

Županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu očevidom je utvrdila kako je u kući došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između dvojice muškaraca. Sumnja se da je tijekom tog sukoba 23-godišnjak kuhinjskim nožem ubo 65-godišnjaka u predjelu prsišta i glave, nanijevši mu višestruke ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

- Državno odvjetništvo izdalo je nalog za obdukciju mrtvog tijela 65-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnji rad nastavit će se po zaprimanju kaznene prijave protiv hrvatskog državljanina (1997.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva - navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

Podsjetimo, posljednjeg dana 2020. godine iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su o ubojstvu koje se u srijedu navečer dogodilo u Cerničkoj Šagovini kod Nove Gradiške.

Policija je oko 21 sat zaprimila dojavu da 65-godišnjak s područja općine Cernik ima problema s 23-godišnjakom. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja koja je zatekla 23-godišnjaka u pokušaju bijega, dok su u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjeg muškarca. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška osumnjičenog su 23-godišnjaka uhitili zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:10 01.01.2021.

pa koji su to detalji?

OK
okvals54
15:11 01.01.2021.

Izgleda da novina pTi od Novogodisnjeg mamurluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije