Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ZAGORJU

Budinščina: Na cesti mrtvi žena i muškarac, sumnja na ubojstvo i samoubojstvo

Murter i Betina u karanteni, policija na ulazu u mjesto
Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
31.12.2020.
u 11:42

Glasnogovornik Policijske uprave Zoran Lončar potvrdio je informaciju i rekao da je na mjesto događaja izašao županijski državni odvjetnik, te da će o svim ostalim detaljima izvijestiti naknadno.

U mjestu Krapinica kod Budinščine u četvrtak prijepodne na cesti su pronađeni mrtvi žena i muškarac, a u tijeku je očevid, kratko su izvijestili iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Glasnogovornik Policijske uprave Zoran Lončar potvrdio je informaciju za Hinu i  rekao da je na mjesto događaja  izašao županijski državni odvjetnik, te da će o svim ostalim detaljima izvijestiti naknadno.

Kako se doznaje, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo vatrenim oružjem.

Ključne riječi

Komentara 2

AE
Aedes2017
11:56 31.12.2020.

Protest protiv Hrvastskih cesta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije