Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladavina maškara

Nina Simčić izabrana za kraljicu 29. Riječkog karnevala

PXL_120121_10
Nel Pavletić/PIXSELL
21.01.2012.
u 12:09

Potencijalne su kraljice, ukupno njih devet, morale pokazati svoj talent, sposobnost zabavljanja i poznavanje karnevalske tradicije

Izborom kraljice Karnevala i primopredajom ključeva grada Meštru Toniju od sinoć je Rijeka i službeno u rukama maškara. Novoizabrana kraljica 29. Riječkog karnevala je 18-godišnja Nina Simčić, predstavnica karnevalske skupine “Mesopusna kumpanija Grad Grobnik”. Grobničani su u Dvorani mladosti na Trsatu dvosturko pobijedili. Karnevalska grupa ovogodišnje kraljice Nine nagrađena za najbolji scenski nastup. Za prvu pratilju izabrana je Samanta Sirotnjak iz karnevalske skupine “Kumpanija z Halubja” Viškovo. Martina Randić iz karnevalske skupine K.U. “Krasica, pa i Rio” Krasica izabrana je za drugu pratilju. Iako pri izboru  ljepota nije bila zanemariva, potencijalne su kraljice, ukupno njih devet, morale pokazati svoj talent, sposobnost zabavljanja i poznavanje karnevalske tradicije. Riječki je karneval dosada imao 16 kraljica, a prošle je godine ovu laskavu titulu ponijela Ines Martinić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije