Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI IZ FRANCUSKE

Najmlađa žrtva u Europi imala je samo 16 godina: Nije imala problema sa zdravljem

Foto: Youtube screenshot
27.03.2020.
u 19:08

U Francuskoj do sada su zabilježena 1696 smrtnih slučajeva koronavirusa

Francuski mediji javljaju kako je 16-godišnja Julie A. najmlađa žrtva koronavirusa u Francuskoj, a prema dosadašnjim prikupljenim podacima vjeruje se kako je ona i najmlađa žrtva koronavirusa u Europi. 

Ona je preminula u Parizu u četvrtak navečer u dječjoj bolnici Necker, te je jedna od ukupno 1,696 žrtava koronavirusa u Francuskoj. 

Njezina majka Sabine kazala je kako je Julie imala blagi kašalj, a onda je u subotu osjetila poteškoće s disanjem. U bolnici su napravili test koji je pokazao da je pozitivna na koronavirus, a njezino stanje se drastično pogoršalo u samo nekoliko dana. 

- Trebali smo imati normalan život - kazala je majka za AFP

Generalni direktor javnog zdravstva Jérôme Salomon izrazio je sućut obitelji, ali istaknuo kako su slučajevi da od posljedica koronavirusa preminu tako mladi ljudi izuzetno rijetki. 

Julie nije bila kronična bolesnica niti je imala problema sa svojim zdravljem. 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Warded
Warded
20:05 27.03.2020.

To što nije znala da ima problema sa zdravljem, ne znači da ih nije imala.

MA
maestral
22:14 27.03.2020.

Kada panika počne da slabi onda se doda malo začina u obliku ovakvih vijesti.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:52 27.03.2020.

Ne mozemo znati je li imala problema sa zdravljem. Mozda imala srcanih problema a nije znala. Isto kao i kad tu i tamo nogometas iznenadno umre na terenu, a bio kao zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije