Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Može i bez domjenka!

Svako od 303 korisnika dobio je 250 kuna za podmirenje troškova stanovanja. Grad je u tu svrhu izdvojio više od 75 tisuća kuna.
24. prosinca 2009. u 12:21 6 komentara 3 prikaza
željko sabo
Foto: Arhiva VL

VUKOVAR - Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo dodijelio je jednokratne novčane pomoći korisnicima pomoći gradskog Odsjeka za socijalnu skrb.

Svako od 303 korisnika dobio je 250 kuna za podmirenje troškova stanovanja. Grad je u tu svrhu izdvojio više od 75 tisuća kuna. Grad Otok kod Vinkovaca odlučio je ove godine umjesto tradicionalnog božićnog domjenka novac darovati Caritasu koji djeluje u gradu i skrbi o 30 siromašnih obitelji kojima svakog mjeseca daruje pakete s hranom i kućnim potrepštinama.

Zamjenik gardonačelnika Otoka Zvonimir Pućo uručio je predsjednici Caritasa Otok Nevenki Krznar ček na 10.000 kuna koliko su planirali potrošiti za domjenak, ali su novac odlučili donirati onima kojima je potrebniji.

Lauren Lapkus
VELIKI IZNOS
Otvoreno milijunsko pitanje u 'Milijunašu', znate li odgovor?
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama
  • -obrisani-:

    24.12.2009. u 12:46h zg2012 je napisao/la: Janez, sve najbolje za blagdane i tebi, da nas nastaviš uveseljavati (i provocirati) svojim komentarima... Hvala. Ja se trudim biti ironičan a ne uvrijedljiv. Ipak smo bili i bičemo susjedi i malo zajebancije ne ... prikaži još!ne šteti ako ju je neko spreman primiti. A vjeruj mi da ja provociram ove naše Slovenske vagabunde još puta 100..Ali nažalost najviše se naljute, srde i uvrijede oni nemočni i bez utjecaja a oni koji mogu šta promjeniti su zbrinuti i njima je baš svejedno za obične građane u Hrvatskoj i Sloveniji..

  • -obrisani-:

    Svim HR forumašima iz Slovenije želim sretne blagdane i uspješnu Novu godinu. Želim vama da u godini 2010 nastavite onako uspješno ulaziti u EU zajednicu kao dosada, da imate puno uspjeha na onome Haaškome sudu za nevine vitezove kao i ... prikaži još! na onome drugome za Hrvate imaginarnome Haaškome sudu kojega mi Slovenci nazivamo arbitražni sud. Jasno želim vama i što povoljnije kamate kod uzimanja dodatnih kredita. Nemojte dozvoliti da vas ogromni krediti smetaju kod domoljubnoga trošenja, jer novac nije bitan i najvažnija stvar za prosječnog građana HR je taj domoljubno hendikepirani osječaj da je pola Piranskoga zaljeva zasada još Hrvatsko more. Na kraju želim vama i da uživate u nogometu na World cupu u Južnoj Africi na kojemu če igrati najbolji i najuspješniji. Uživajte u navijajte za Sloveniju, Srbiju i bivšega grupnoga komšiju Englesku, jer nadaleko su poznati ta plemenitost i poštenje kod Hrvata da uvijek kada sami ne možete ili ste jednostavno preslabašni zdušno podupirete svoje susjede. Bog sa vama i ostanite mi još dalje tako uspješni i sjajni kao u 2009 godini i mi čemo svi u Sloveniji biti ponosni na vas kao dosada i dalje čemo vas poštovati i voljeti.

  • zg2012:

    Janez, sve najbolje za blagdane i tebi, da nas nastaviš uveseljavati (i provocirati) svojim komentarima...