Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Može i bez domjenka!

Svako od 303 korisnika dobio je 250 kuna za podmirenje troškova stanovanja. Grad je u tu svrhu izdvojio više od 75 tisuća kuna.

Komentari 6

OB
-obrisani-
12:55 24.12.2009.

24.12.2009. u 12:46h zg2012 je napisao/la: Janez, sve najbolje za blagdane i tebi, da nas nastaviš uveseljavati (i provocirati) svojim komentarima... Hvala. Ja se trudim biti ironičan a ne uvrijedljiv. Ipak smo bili i bičemo susjedi i malo zajebancije nene šteti ako ju je neko spreman primiti. A vjeruj mi da ja provociram ove naše Slovenske vagabunde još puta 100..Ali nažalost najviše se naljute, srde i uvrijede oni nemočni i bez utjecaja a oni koji mogu šta promjeniti su zbrinuti i njima je baš svejedno za obične građane u Hrvatskoj i Sloveniji..

VL
OB
-obrisani-
12:42 24.12.2009.

Svim HR forumašima iz Slovenije želim sretne blagdane i uspješnu Novu godinu. Želim vama da u godini 2010 nastavite onako uspješno ulaziti u EU zajednicu kao dosada, da imate puno uspjeha na onome Haaškome sudu za nevine vitezove kao i na onome drugome za Hrvate imaginarnome Haaškome sudu kojega mi Slovenci nazivamo arbitražni sud. Jasno želim vama i što povoljnije kamate kod uzimanja dodatnih kredita. Nemojte dozvoliti da vas ogromni krediti smetaju kod domoljubnoga trošenja, jer novac nije bitan i najvažnija stvar za prosječnog građana HR je taj domoljubno hendikepirani osječaj da je pola Piranskoga zaljeva zasada još Hrvatsko more. Na kraju želim vama i da uživate u nogometu na World cupu u Južnoj Africi na kojemu če igrati najbolji i najuspješniji. Uživajte u navijajte za Sloveniju, Srbiju i bivšega grupnoga komšiju Englesku, jer nadaleko su poznati ta plemenitost i poštenje kod Hrvata da uvijek kada sami ne možete ili ste jednostavno preslabašni zdušno podupirete svoje susjede. Bog sa vama i ostanite mi još dalje tako uspješni i sjajni kao u 2009 godini i mi čemo svi u Sloveniji biti ponosni na vas kao dosada i dalje čemo vas poštovati i voljeti.

VL
ZG
zg2012
12:46 24.12.2009.

Janez, sve najbolje za blagdane i tebi, da nas nastaviš uveseljavati (i provocirati) svojim komentarima...

VL
PE
petrovve
12:50 24.12.2009.

Da se svi politicari toga drze kao nas gradonaclnik Zeljko Sabo,bilo bi mnogo njih kojima bi Bozic i svaki drugi dan bio nesto posebno. Politicari sram vas bilo,neka vam ovo bude za primjer,vi ne cjenite one koji su vas birali.rali. Svim mojim Vukovarcima zelim sretan i blagoslovljen Bozic i blagdane,i Sretnu novu godinu2010...Bit ce tesko ali se nedamo.

VL
JI
jimbeam
13:18 24.12.2009.

Sve najbolje susjedima Slovencima,ali ne vidim kakve veze ima ovaj članak sa njima ?!?

VL
AN
Antun1973
16:08 24.12.2009.

Ma ne zanimaju me Slovenci ni malo, njihovi komentari jos i manje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.